Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Tak, dokładnie o to, co o tym sądzisz?
w gb wyglada nie źle i pozwala zająć przestrzeń ale trzeba to przemyśleć , nic na szybko Dzięki za rade +
Taka focia z dzisiaj
Panowie : Dudi i Monster
Wasze posty zostały usuniętę ,
Następnym razem wzajemną sympatię do siebie przenieście na płaszczyznę PW
Panie Rafale
Wyraziłem swoją opinię, a szanowny tutaj pan Monster nie potrafi przyjąć jej na klatę i spina poślady więc ja tutaj nic na to nie poradzę.Skoro nie umie się przyjmować krytyki to nie powinno się zakładać takich tematów.Widzę tutaj 30 stron z postami i zamiast zmian na lepsze widzę tylko na gorsze.
Rafal -Dzięki , miałem o to pisać by usunięto ale jak zawsze za mało czasu .
Panowie zastanawiam się co lepiej by wyglądało , pomalować na czarną perłę czy okleić carbonem lub czym podobnym ?
Monster96, ta ostatnia fotka co dodałeś to przypomina mi mojego psa z oklapniętymi uszami np. jak nie chcę rzucić mu piłki Wygodna jest taka pozycja za kierownicą przy dłuższej trasie?
A ze zmian to może myślałeś nad oklejeniem felgi? Na jakiś może jaskrawy kolor żeby kontrast był, bo bez obrazy ale trochę nudą wieje w wyglądzie tej Twojej machiny ;]
Ważne, że się dzieje. Kombinuj kombinuj i może coś z tego potwora będzie Powodzenia.
MotoMateusz - Dobra propozycja , dzięki
Krzysztof - Heh może trochę smutny hmm , pewnie chciałby 140ccm heh . Powiem ci że o dziwo jest wygodnie , lepiej niż seryjnie było Bałem się jedynie o nadgarstki ale jeszcze nic nie bolą więc jest ok ^^
Potrzebuje kompana do wyprawy
propozycja motomateusza zaje..... Sam bym u siebie taką kolorystykę chętnie zobaczył tylko chwilowo brak środków
Pierwsza jazda dzisiaj w tym roku , pierwsza od października . O dziwo wszystko działa
Zumico dzisiaj zostało sprzedane .....
równy tysiąc