Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
hehe na ka¿dym forum to samo Panowie nie da siê NIC bli¿ej poniewa¿ wtedy kopnik nie bêdzie móg³ krêciæ , niestety musi byæ tak ale my¶lê ¿e nie jest ¼le
Kazek , nie wa¿ne jak wygnê to bêdzie wadziæ . Z reszt± podoba mi siê tak , krótszy wygl±da gorzej i temat wydechu zamkniêty . Je¶li ci siê kazek nie podoba nie musisz wchodziæ do tego tematu .
Ostatnio edytowany przez Monster96 (26-07-2014 14:01:37)
Trochê ma³y ten t³umik i wydaje mi siê, ¿e to t³umik od 2t
Kwestia gustu. Oczywi¶cie trochê ma³y jest, ale je¶li taki mia³ byæ w zamiarze Monstera to dlaczego nie mia³by takiego w³a¶nie zamontowaæ. W koñcu ka¿dy robi Routera pod siebie. Tak samo jak ja swojego robiê na turystyka.
Wiesz z tego co wiem to on siedzia³ w 2t Ale mi siê osobi¶cie podoba , o wiele lepsze od mugena i docelowo moto mia³o byæ z takim ma³y . Trochê mnie nerwy biora jak taki kazek lub mu kto¶ podobny wchodzi i ci±gle mówi naprawdê dobre ,naprawdê dobre , naprawdê dobre .... Nie jest ³atwo robiæ co¶ z niczego bez ¿adnego funduszu zw³aszcza ¿e moto wygl±da coraz lepiej i ja wiem o tym
Powiem tak, od mugena na pewno lepszy, ale troszeczkê za ma³y jest Dobrze go przyczep i bêdzie ok
Mo¿e troszkê ma³y ale my¶lê ¿e mo¿e byæ , nie jest ¼le . Jutro mo¿e zrobiê obejmê ¿eby go przy³apaæ i bêdê my¶la³ o nowym malowaniu bo ten lakier hmmm sam siê marszcz coraz bardziej ...
Tez mi siê podoba odcinka . Dziêki za mi³e s³owo
w sumie to dobrze ¿e temat Kazka siê skoñczy³, bo te¿ powoli zaczyna³y mnie wkurzaæ te jego ironiczne posty. Rzuca³ siê na innych co pod siebie robi± Routery i inne podobne maszyny a co do swojego to nie móg³ siê zdecydowaæ i tak w koñcu zosta³ z niczym.
Tommy29 dok³adnie tak , takich jak on nie potrzeba nam tutaj
Panowie my¶lê ¿eby zrobiæ "sanki pod silnik " Jakie¶ patenty ?
Patentów to mo¿e nie ma, ale mo¿na by by³o zrobic tak jak fabryczne s±. Jak bêdziesz potrzebowaæ wymiary to ja mogê po zmierzeniu Ci podaæ
jak bys móg³ to zrob fotki jak to jest i wymiaray
Ja bym na twoim miejscu sanek nie montowa³ - prawdopodobnie ciêzko to zrobiæ prosto i estetycznie. Co do kazka to nale¿y dodaæ, ¿ê jego zdjêcie we wszystkich "projektach" by³o takie samo - nie zwrócili¶cie uwagi? .
A t³umik mo¿esz zrobiæ jak ten kole¶ https://www.youtube.com/watch?v=J2YVYkmCouo , znaczy cos w tym stylu
Spoko Monster, jeszcze dzisiaj wrzucê Ci w ten temat zdjêcia samek razem z wymiarami.