Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
hehe na każdym forum to samo Panowie nie da się NIC bliżej ponieważ wtedy kopnik nie będzie mógł kręcić , niestety musi być tak ale myślę że nie jest źle
Kazek , nie ważne jak wygnę to będzie wadzić . Z resztą podoba mi się tak , krótszy wygląda gorzej i temat wydechu zamknięty . Jeśli ci się kazek nie podoba nie musisz wchodzić do tego tematu .
Ostatnio edytowany przez Monster96 (26-07-2014 14:01:37)
Trochę mały ten tłumik i wydaje mi się, że to tłumik od 2t
Kwestia gustu. Oczywiście trochę mały jest, ale jeśli taki miał być w zamiarze Monstera to dlaczego nie miałby takiego właśnie zamontować. W końcu każdy robi Routera pod siebie. Tak samo jak ja swojego robię na turystyka.
Wiesz z tego co wiem to on siedział w 2t Ale mi się osobiście podoba , o wiele lepsze od mugena i docelowo moto miało być z takim mały . Trochę mnie nerwy biora jak taki kazek lub mu ktoś podobny wchodzi i ciągle mówi naprawdę dobre ,naprawdę dobre , naprawdę dobre .... Nie jest łatwo robić coś z niczego bez żadnego funduszu zwłaszcza że moto wygląda coraz lepiej i ja wiem o tym
Powiem tak, od mugena na pewno lepszy, ale troszeczkę za mały jest Dobrze go przyczep i będzie ok
Może troszkę mały ale myślę że może być , nie jest źle . Jutro może zrobię obejmę żeby go przyłapać i będę myślał o nowym malowaniu bo ten lakier hmmm sam się marszcz coraz bardziej ...
Tez mi się podoba odcinka . Dzięki za miłe słowo
w sumie to dobrze że temat Kazka się skończył, bo też powoli zaczynały mnie wkurzać te jego ironiczne posty. Rzucał się na innych co pod siebie robią Routery i inne podobne maszyny a co do swojego to nie mógł się zdecydować i tak w końcu został z niczym.
Tommy29 dokładnie tak , takich jak on nie potrzeba nam tutaj
Panowie myślę żeby zrobić "sanki pod silnik " Jakieś patenty ?
Patentów to może nie ma, ale można by było zrobic tak jak fabryczne są. Jak będziesz potrzebować wymiary to ja mogę po zmierzeniu Ci podać
jak bys mógł to zrob fotki jak to jest i wymiaray
Ja bym na twoim miejscu sanek nie montował - prawdopodobnie cięzko to zrobić prosto i estetycznie. Co do kazka to należy dodać, żę jego zdjęcie we wszystkich "projektach" było takie samo - nie zwróciliście uwagi? .
A tłumik możesz zrobić jak ten koleś https://www.youtube.com/watch?v=J2YVYkmCouo , znaczy cos w tym stylu
Spoko Monster, jeszcze dzisiaj wrzucę Ci w ten temat zdjęcia samek razem z wymiarami.