Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Tak, dok³adnie o to, co o tym s±dzisz?
w gb wyglada nie ¼le i pozwala zaj±æ przestrzeñ ale trzeba to przemy¶leæ , nic na szybko Dziêki za rade +
Taka focia z dzisiaj
Panowie : Dudi i Monster
Wasze posty zosta³y usuniêtê ,
Nastêpnym razem wzajemn± sympatiê do siebie przenie¶cie na p³aszczyznê PW
Panie Rafale
Wyrazi³em swoj± opiniê, a szanowny tutaj pan Monster nie potrafi przyj±æ jej na klatê i spina po¶lady wiêc ja tutaj nic na to nie poradzê.Skoro nie umie siê przyjmowaæ krytyki to nie powinno siê zak³adaæ takich tematów.Widzê tutaj 30 stron z postami i zamiast zmian na lepsze widzê tylko na gorsze.
Rafal -Dziêki , mia³em o to pisaæ by usuniêto ale jak zawsze za ma³o czasu .
Panowie zastanawiam siê co lepiej by wygl±da³o , pomalowaæ na czarn± per³ê czy okleiæ carbonem lub czym podobnym ?
Monster96, ta ostatnia fotka co doda³e¶ to przypomina mi mojego psa z oklapniêtymi uszami np. jak nie chcê rzuciæ mu pi³ki Wygodna jest taka pozycja za kierownic± przy d³u¿szej trasie?
A ze zmian to mo¿e my¶la³e¶ nad oklejeniem felgi? Na jaki¶ mo¿e jaskrawy kolor ¿eby kontrast by³, bo bez obrazy ale trochê nud± wieje w wygl±dzie tej Twojej machiny ;]
Wa¿ne, ¿e siê dzieje. Kombinuj kombinuj i mo¿e co¶ z tego potwora bêdzie Powodzenia.
MotoMateusz - Dobra propozycja , dziêki
Krzysztof - Heh mo¿e trochê smutny hmm , pewnie chcia³by 140ccm heh . Powiem ci ¿e o dziwo jest wygodnie , lepiej ni¿ seryjnie by³o Ba³em siê jedynie o nadgarstki ale jeszcze nic nie bol± wiêc jest ok ^^
Potrzebuje kompana do wyprawy
propozycja motomateusza zaje..... Sam bym u siebie tak± kolorystykê chêtnie zobaczy³ tylko chwilowo brak ¶rodków
Pierwsza jazda dzisiaj w tym roku , pierwsza od pa¼dziernika . O dziwo wszystko dzia³a
Zumico dzisiaj zosta³o sprzedane .....
równy tysi±c