Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
na wgniecenie szpachla szpachla szpachla
A co się rozdrabniać z prostą kierą, pierdalnij clip on'y haha
Kolejne km wpadają , nic sie nie psuje i nic tez nowego nie zmieniam ( hajsu nie ma ale zbieram na zegarki )
I
nowa focia z zumico
Na dłuższą mete to koleżankę bedzie kark boleć i plecy bo kierownica uwiera
Hehe , trzeba zakupić zegary zb mogła kłaść na nich głowę
Nic nowego dawno nie pisałem więc powiem tylko że zamawiam kilka drobnych części teraz , niedługo powiem więcej Męczy mnie ciągle myśl żeby pomalować go na nowo i prawdopodobnie bedzie trasa koprzywnica-Skarżysko kamienna 29 czerwca , damy rade tym dojechać ? Może ktoś poleci z mną w trase ?
P.S - Myślę o starym pomyśle wstawienia tu kierownicy M-style ale obawiam się o wygodę jazdy
Ostatnio edytowany przez Monster96 (15-06-2014 14:40:18)
Gość
Co zamawiasz ?
niedługo się dowiecie , nic wielkiego ale potrzebnego
oto czesci o których wspomniałem :
bedzie wrescie oś koła bo do tej pory jeździłem na precie gwintowanym za 3zł Ide montować
Ostatnio edytowany przez Monster96 (24-06-2014 10:19:18)
Więc tak . Popracowałem dzisiaj i zrealizowałem kolejną część planu .
Z tego :
zrobiłem to :
Tak wiem , jeszcze przełączniki musze obrucić ale dzisiaj nie mam wiertarki by zrobić tę dziurkę
Jedzie sie na moto bardzo dobrze , teraz ładnie czuć wszystko u jest elegancko
Więcej fotek oraz końcowy efekt i pozycja jazdy :
Fajnie to wygada ale lepiej aby to była kierownica M-type Bo tak no cóż fajnie tylko z przodu
Zegary od czego pakujesz? A i ten wszystko fajnie ale ten tłumik jest za duży. Jakbyć dał taki jak ja mam to kurka wodna tylko zegary i go obniżyć
Ostatnio edytowany przez ReallY (24-06-2014 15:39:44)
Zegary jakieś fajne które będą łączyły klasyczny styl z nowoczesnoscią ale wicie - kasa
Kiera M mogła by być ale była by wtedy za wysoko a tak jak teraz jest to jest git
Wygląda OK tylko jeszcze włączniki obrócić i bd miodzio . Oj tam z tym mugenem , dobry jest
Może kiedyś pomyślimy o innym znowu
Ostatnio edytowany przez Monster96 (24-06-2014 16:28:16)
Widziałem kiedyś kozacką kiere do cafe racera z regulacją tzn. jak M-type ale mogłeś przestawić te odcinki kierownicy tam gdzie są przełączniki i klamki
Ej no Monster, weź nie krzywdź tego Zumico Nie no a tak serio to teraz pasowałoby ogarnąć te lusterka, tak jakby je niżej dać czy coś, a no i ta lampa taka duża jakaś
Ale ci powiem że z hardkorowego wynalazku powypadkowego robi się przyjemny Cafe Racer
Monster zobacz tu może coś cie natchnie: http://www.youtube.com/watch?v=BdFlGZxItE0
To Zumico wygląda jak prawdziwe cafe i gość się postarał i efekt super. Ale widze że też zmierzasz w dobrym kierunku i życze szybkiego ukończenia projektu