Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
To je moje poliwo Zumico bierze benzyne ja pepsiora
Gość
Nie <Radio Maryja ocenzurowała to niegodne słowo>, że Ty ten śmieszny gwizdek na stałe wjebałeś...
Daj jakiś filmik chociaż jak z tym chodzi
Jak bede miał czas to nagram , dałem go na stałe bo bardzo fajnie zmienił dźwięk ale kucaq spokojnie , nie gwizda to , nie piszczy ani nic w tym stylu , jest baaas
Dzisiaj nareszcie idealnie wyregulowałem zaworki i pojechałem się przejechać , zrobiłem kilka fotek i nagrałem dla was filmik z odcinką
https://www.youtube.com/watch?v=aTobyLLA_dg
Gość
Ale go katujesz
Ten turbo gwizdek nic nie daje
Gość
Cieciu mieszkasz 30km ode mnie, a my jeszcze spota nie zorganizowaliśmy ?
No trzeba koniecznie się zgadać Tylko teraz mam poważną awarie
.... Brak paliwa w baku i pusty portfel
;(
Szczerze to mi się nie podoba ta odcinka;d Mógł byś podkręcić potencjometr żeby wyżej odcinał i nagrać to?
Np tak jak tutaj odcina
Ostatnio edytowany przez Zielony (22-03-2014 20:21:24)
teraz znowu mi sie zmienił dźwięk odciny , robi nie łądne Łuuuduuuuduuuuduuuuduuu . Musze sie pobawić z tym lecz teraz nie mam wachy , obecnie jest problem konkretny z kasą dlatego :
MOTOCYKL NA SPRZEDAŻ!!!!!!! WIĘCEJ INFO NA PW! Rama 100% prosta !
Sytuacja opanowana , moto nie sprzedaje ^^
Temat ucichł bo i nic nowego sie nie dzieje z moto , czasu bardzo mało i tylko czasem drobna poprawka lub naprawa . Teraz mam troszke czasu wiec powiem że uporałem się z wadliwym światełm Stop`u oraz tylne kierunkowskazy zmieniły swoje miejsce , teraz zumico było malowane lecz przez mój wrodzony pośpiech doprowadziłem do zważenia się ostatniej warstwy .... ( I`m idiot ) , przez święta była u mnie dziewczyna i nie mogła sobie odmówić zrobienia kilku fotek zumciaka dlatego też wstawie wam je
Możesz popracować nad wgiętym zbiornikiem paliwa.
planuje jeszcze jedno malowanie całości ( był malowany 2 tyg. temu lecz przez pośpiech doprowadziłęm do zmarszczenia się lakieru ... wsyzstko pieknie , gładko , świeci jak psu jajca to ja zawsze mądry jeszcze jedna warstwa -.- ) , koniecznie musze założyć zegary tylko hajsu uzbieram no i coś wymyslę z tym wgnieceniem na baku dlatego narzie nie bd malować od nowa puki się z tym nie uporam . Może macie jakieś propozycje modyfikacji ? Siedzi mi w głowie cały czas płaska kiera . Potem dodam fotke jak wyglada teraz po malowaniu i założę za chwile temat o moim nowym projekcie ^^ . P.S - Sorki za nie obecność lecz miałem problemy techniczne