Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Dzięki kazek za ostrzeżenie , właśnie zawsze kupuje u napraw skuter ale teraz myślałem czy nie kupić u tego MultiCara , dzięki za ostrzeżenie , zostaje wierny Napraw Skuter Dla ciebie leci " + ". Zestaw na 100% będzie w kwietniu
, jak dobrze pójdzie zaraz dam rysunek jak ma być pomalowane moto
Ostatnio edytowany przez Monster96 (19-02-2014 19:27:25)
Gość
Ja tam zestaw kupiłem od MultiCara, bo najtańszy był, ale jak z jakością to zobaczymy
No jakość też ważna sprawa
Nic nowego z zumico sie nie dzieje bo stoi u spawacza zaś koleżanka narysowała mi bardzo ciekawą propozycję malowania , zna ona mnie dobrze i tez ma bardzo podobny gust do mnie , zrobiła mi malowanie takie jak chciałem z czarnym i zielonym w baardzo ciekawym wzorze :
Ładne i nie typowe , pasujące do mojego stylu lecz mam problem jak to umieścić za zumico xD
Gość
WOOOOOT
XD dobre jajca , Nie no na powaznie wzorek ma byc na po jutrze gotowy , taaakie cuś mogło by bys przesada xD
Gość
Tak więc mogę juz zdać relację: nie kupuj u MultiCara, ja mam pękniętą głowice.
Pęknięta ?! No nieźle .... Dzięki brat , na pewno nie kupie u nich
Łap plusika
**
No stopka ładnie przedłużona i przyspawana ,, bardzo ładnie sie prezentuje Wydech jeszcze zostało bzyknąć ale to kusi mnie zrobić samemu
Johnu pytałeś się o mnie i moje zainteresowanie kartami , oto ja po raz pierwszy zrobiłem kilka fotek , to jest próbka moich umiejetnosci , oczywiscie cały czas trenuję i mam nadzieję że z czasem bedzie o wiele lepiej :
Idzie mi już całkiem przyzwoicie wiec będę dodawać fotki z nowymi sztukami na mojego fb , jeśli ktoś chce mogę podać link . Wracając do zuuumico jeszcze nie mam rysunku malowania , jutro myślę że wyreguluję zawory i gaźnik (jeśli będzie ciepło ) , chce też sprawdzić wszystkie śrubki ,dupki itp aby spokojnie przejechać się już gdzieś dalej , muszę jeszcze wymierzyć i przemyśleć kwestie kiery M , boje się ze jestem ciut za duzy ale może ładnie wymierzyć , i zrobić samemu lub na zamówienie ?
. Jest jeszcze sprawa , macie pomysł jak zabezpieczyć i zablokować przewód paliwowy ? Dzisiaj koledzy dali czadu kumplowi bo przyjechał ws`em no i przewód nagle znikł xD chce się zabezpieczyć przed taką " kradzieżą "
Gość
Odblokowałbyś mnie na FB XD
Masz blocka ? Sory , moja ex-ex-ex miała moje fb i wejscie tu na forum i troche narobiła mi bigosu , jak cos złego to nie ja
, juz ci zdejmuje blok
O juz 2 osoba mnie do niego porównuje xD Miło , ćwiczę zawsze kiedy moge
Gość
Dajnamo to miszcz
Ale jak to mówią, uczeń przerósł mistrza i tego życzę!
Sztuczki fajne, a co do przewodu to ja bym kupił drugi i woził przy sobie(mając zabezpieczenie może być gorzej niż bez bo mogą coś zniszczyć jak ja prawie miałem z plecakiem w szkole). Jak go stracisz to masz drugi i co najważniejsze możesz wrócić do domu po "kradzieży". Co do takich żartów to kolega raz otworzył mi ssanie i nie chciał mi zapalić, a potem zdjął mi fajke ze świecy i romek przerywał, a potem zgasł.