Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Szczerze mówiąc żadnego zastosowania to nie ma. Ja tam zaczepiam linki gumowe jak mocuję namiot.
Do tego "haczyka" można przypiąć kask na postoju jeśli na pasku jest takie metalowe kółeczko (a raczej takie półkółeczko). Ja mając kask YOHE miałem takie "kółeczko" i tak właśnie korzystałem z tego haczyka. jeśli haczyk jest otwarty to kluczyka nie wyjmiesz. Można wyjąć dopiero po zamknięciu.
Tylko to nie jest WS50 tylko WM 50 całkiem osobny model.
No nie wiem jak u Was, ale w tym sezonie w Katowicach widzę właśnie te padline zamiast ws więc założyłem że zamiast ws'a markety będą opychac to to jako eee... Następcę . W Carrefourze stoi ale 125ccm, żeby było śmieszniej, jest mniejszy i ma węższe koła od ws50 ;o
Ostatnio edytowany przez shaggy87 (18-06-2015 20:08:30)
Ja miałem bardzo podobnego, nazywał się benzer żeby było śmiesznie też WS 50 i muszę powiedzieć, że nie jest aż taka padlina. Jest zwinny, dość lekki (80 kg) ma mało plastików więc nie ma co brzęczeć a jak założymy mu silnik 110 to idzie jak burza. W moich okolicach w Tesco (Olsztyn) nie ma jeszcze chińczyków w zeszłym roku był właśnie taki router.