Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Szczerze mówi±c ¿adnego zastosowania to nie ma. Ja tam zaczepiam linki gumowe jak mocujê namiot.
Do tego "haczyka" mo¿na przypi±æ kask na postoju je¶li na pasku jest takie metalowe kó³eczko (a raczej takie pó³kó³eczko). Ja maj±c kask YOHE mia³em takie "kó³eczko" i tak w³a¶nie korzysta³em z tego haczyka. je¶li haczyk jest otwarty to kluczyka nie wyjmiesz. Mo¿na wyj±æ dopiero po zamkniêciu.
Tylko to nie jest WS50 tylko WM 50 ca³kiem osobny model.
No nie wiem jak u Was, ale w tym sezonie w Katowicach widzê w³a¶nie te padline zamiast ws wiêc za³o¿y³em ¿e zamiast ws'a markety bêd± opychac to to jako eee... Nastêpcê . W Carrefourze stoi ale 125ccm, ¿eby by³o ¶mieszniej, jest mniejszy i ma wê¿sze ko³a od ws50 ;o
Ostatnio edytowany przez shaggy87 (18-06-2015 20:08:30)
Ja mia³em bardzo podobnego, nazywa³ siê benzer ¿eby by³o ¶miesznie te¿ WS 50 i muszê powiedzieæ, ¿e nie jest a¿ taka padlina. Jest zwinny, do¶æ lekki (80 kg) ma ma³o plastików wiêc nie ma co brzêczeæ a jak za³o¿ymy mu silnik 110 to idzie jak burza. W moich okolicach w Tesco (Olsztyn) nie ma jeszcze chiñczyków w zesz³ym roku by³ w³a¶nie taki router.