Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Witam bardzo serdecznie, po przejechaniu 1800 km przez ostatnie półtora miesiąca nareszcie nadszedł czas abym ujawnił się wraz z moim Romkiem, z którym mam nadzieję nie długo się rozłączę :DDD Tak za rok. Tak więc przez rok mam czas na tjuning :PPP
Wczoraj przez denerwujący mnie za dupek (brzęczał jak po**ny) rozkręciłem cały tył.. Nagle do głowy wpadł mi koncept na to jak ma wyglądać mój mały chinol.
Chwilowo wygląda tak:
Kolorystyka jaką planuje - biało - czarna
Na razie z rzeczy które odpadły - śruba/korek od pokrywy magneta, przedni błotnik, środkowy schowek, przedni czujnik stopu, osłona łańcucha, silnik
O Routera, zważając iż to chinol dbam bardzo mocno, sam się sobie dziwie.
Proszę wypowiadajcie się, czekam
Ostatnio edytowany przez rotek (25-10-2015 20:35:25)
Ale ta lampe z tylu zrob z tym czlowieku cos. bo to jest okropne
A czym malowałeś bak (jeśli malowałes) i plastiki ;> Spray-em czy pistoletem ;>
Aaa i ładne siedzenie.
Trosze przypomina z przodu enduro, Ale tylnią musisz zmienić lub ją cofnać bo troszkę szpeci.
Dodał bys jakieś naklejki jak pomalujesz
Ale ogólnie podoba mi się.
Z baku z tego co widzę to tylko została zerwana naklejka. Boczne plastiki chyba faktycznie są pomalowane
http://shop.mieloch.pl/lampa-str8-mini- … 7923.bhtml
Mam taką na sprzedaż jak byś chciał
Mi też moto brzęczał okropnie wczoraj się tym zająłem odziwo straciłem 4 nakrętki od mocowań kanapy Problem rozwiązany po dołożeniu ich, tak z ciekawości miałeś w tym przodzie te halogeny ? Jak to świeci ?
NO wiec tak. Nie malowalem go i nie bede malowal co najwyzej bezbarwnym gdy okleje go folia termokurczliwa.
Siedzenie to oryginal ze zmazanym "szarym".
co do owiewki z przodu to mialem w niej kiedys halogeny ale one wgl nie swieca.. wiec wladal bede halogeny z aprilli sr.
Tylna lampa.. tu jest problem nie mam pojecia jaka tu wsadzic inna.. Cofniecie jej w siedzenie za wele nie zmieni..
Moze macie pomysl z czego by tam pasowala lampa.
Mam pomysl aby podniesc tyl ale jeszcze nie wiem jak bardzo prowizorycznie to bedzie zrobione xD
Emm.. to na razie tyle jutro go okleje wkoncu i postaram sie wrzucic jakies focisze.
Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z telefonu i nie ma czasu na to.
Co do podniesienia tyłu to mam na zbyciu przedłużki amortyzatorów. Sam ich nie zakładałem ale są przygotowane przeze mnie do założenia w Routerze. (rozwiercone otwory bo inaczej się raczej nie da). Jeśli byłbyś zainteresowany to mogę je tanio sprzedać, a jak coś to pokażę też zdjęcia jak wyglądają obecnie. W razie pytań są w kolorze niebieskim metalik.
Kiedyś się zastanawiałem czy wejdzie do naszych routerów tylnia lampa od Rometa K125 ale chyba nie będzie pasować (wizualnie)
Nie o.. musi byc to jakas fajna kanciasta lampa najlepiej trojkatna ; d aa co do przedluzek to pomysle jak bede mial w koncu dostep do internetu na kompie
ok, jak coś to u mnie czekają na ewentualnego kupca
Nie można dać trójkątnej - zarezerwowana dla przyczep
rotek sprawdź PW
Nie chodzi mi o typowo trójkątną, ale coś a'la zipp pro Co do tej małej lampy McSlowianin - jest o wiele za mała, nie sądzę żebym był wystarczająco widoczny, choć, wiem że super by się wpasowała w zadupek No cóż. Zastanowiłem się i nie wiem czy to ma sens, wiem tylko iż chciałbym wiedzieć o ile tak na oko go podnieść z tyłu i czy zakupywać żarówki do tej przedniej owiewki, tzn. zamierzałem trochę to przerobić i włożyć soczewki z aprilli sr 50, w takim wypadku miałbym pełnoprawne lampy, a nie halogenowe nic.