Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Witam bardzo serdecznie, po przejechaniu 1800 km przez ostatnie pó³tora miesi±ca nareszcie nadszed³ czas abym ujawni³ siê wraz z moim Romkiem, z którym mam nadziejê nie d³ugo siê roz³±czê :DDD Tak za rok. Tak wiêc przez rok mam czas na tjuning :PPP
Wczoraj przez denerwuj±cy mnie za dupek (brzêcza³ jak po**ny) rozkrêci³em ca³y ty³.. Nagle do g³owy wpad³ mi koncept na to jak ma wygl±daæ mój ma³y chinol.
Chwilowo wygl±da tak:
Kolorystyka jak± planuje - bia³o - czarna
Na razie z rzeczy które odpad³y - ¶ruba/korek od pokrywy magneta, przedni b³otnik, ¶rodkowy schowek, przedni czujnik stopu, os³ona ³añcucha, silnik
O Routera, zwa¿aj±c i¿ to chinol dbam bardzo mocno, sam siê sobie dziwie.
Proszê wypowiadajcie siê, czekam
Ostatnio edytowany przez rotek (25-10-2015 20:35:25)
Ale ta lampe z tylu zrob z tym czlowieku cos. bo to jest okropne
A czym malowa³e¶ bak (je¶li malowa³es) i plastiki ;> Spray-em czy pistoletem ;>
Aaa i ³adne siedzenie.
Trosze przypomina z przodu enduro, Ale tylni± musisz zmieniæ lub j± cofnaæ bo troszkê szpeci.
Doda³ bys jakie¶ naklejki jak pomalujesz
Ale ogólnie podoba mi siê.
Z baku z tego co widzê to tylko zosta³a zerwana naklejka. Boczne plastiki chyba faktycznie s± pomalowane
http://shop.mieloch.pl/lampa-str8-mini- … 7923.bhtml
Mam tak± na sprzeda¿ jak by¶ chcia³
Mi te¿ moto brzêcza³ okropnie wczoraj siê tym zaj±³em odziwo straci³em 4 nakrêtki od mocowañ kanapy Problem rozwi±zany po do³o¿eniu ich, tak z ciekawo¶ci mia³e¶ w tym przodzie te halogeny ? Jak to ¶wieci ?
NO wiec tak. Nie malowalem go i nie bede malowal co najwyzej bezbarwnym gdy okleje go folia termokurczliwa.
Siedzenie to oryginal ze zmazanym "szarym".
co do owiewki z przodu to mialem w niej kiedys halogeny ale one wgl nie swieca.. wiec wladal bede halogeny z aprilli sr.
Tylna lampa.. tu jest problem nie mam pojecia jaka tu wsadzic inna.. Cofniecie jej w siedzenie za wele nie zmieni..
Moze macie pomysl z czego by tam pasowala lampa.
Mam pomysl aby podniesc tyl ale jeszcze nie wiem jak bardzo prowizorycznie to bedzie zrobione xD
Emm.. to na razie tyle jutro go okleje wkoncu i postaram sie wrzucic jakies focisze.
Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z telefonu i nie ma czasu na to.
Co do podniesienia ty³u to mam na zbyciu przed³u¿ki amortyzatorów. Sam ich nie zak³ada³em ale s± przygotowane przeze mnie do za³o¿enia w Routerze. (rozwiercone otwory bo inaczej siê raczej nie da). Je¶li by³by¶ zainteresowany to mogê je tanio sprzedaæ, a jak co¶ to poka¿ê te¿ zdjêcia jak wygl±daj± obecnie. W razie pytañ s± w kolorze niebieskim metalik.
Kiedy¶ siê zastanawia³em czy wejdzie do naszych routerów tylnia lampa od Rometa K125 ale chyba nie bêdzie pasowaæ (wizualnie)
Nie o.. musi byc to jakas fajna kanciasta lampa najlepiej trojkatna ; d aa co do przedluzek to pomysle jak bede mial w koncu dostep do internetu na kompie
ok, jak co¶ to u mnie czekaj± na ewentualnego kupca
Nie mo¿na daæ trójk±tnej - zarezerwowana dla przyczep
rotek sprawd¼ PW
Nie chodzi mi o typowo trójk±tn±, ale co¶ a'la zipp pro Co do tej ma³ej lampy McSlowianin - jest o wiele za ma³a, nie s±dzê ¿ebym by³ wystarczaj±co widoczny, choæ, wiem ¿e super by siê wpasowa³a w zadupek No có¿. Zastanowi³em siê i nie wiem czy to ma sens, wiem tylko i¿ chcia³bym wiedzieæ o ile tak na oko go podnie¶æ z ty³u i czy zakupywaæ ¿arówki do tej przedniej owiewki, tzn. zamierza³em trochê to przerobiæ i w³o¿yæ soczewki z aprilli sr 50, w takim wypadku mia³bym pe³noprawne lampy, a nie halogenowe nic.