Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Któregoś dnia razem z kuplem jeździliśmy sobię i kiedy staliśmy na światłach powiedział mi, że ten pickup jedzie za nami od dawna. Faktycznie jechał za nami od paru skrzyżowań, był czarny na holenderskich numerach i kiedy ruszyliśmy spod świateł od pojechał za nami i na następnym skrzyżowaniu też. Potem wyjechaliśmy na prostą drogę poza miastem, myślałem żeby się schować bo został trochę w tyle ale pełen ogień i powoli znikał w lusterku(jechał z 40-50). Co o tym myślicie???
W sumie dobry pomysł na creepypaste.
Na co?
Creepypasta - Creepypasta to krótka opowieść krążąca po internecie mająca na celu wywołać u czytającego uczucie strachu. Opowieść taka może przybrać formę legendy miejskiej
A biorąc temat na serio to chyba jesteście przewrażliwieni , to nie american film , w polsce zadnego szajbusa nie stać na czarnego picka zeby porywać ludzi , A na przyszłość jeśli sie boisz w takich akcjach to kieruj się do miasta gdzie dużo ludzi
Czysty przypadek. Koleś po prostu jechał w tą samą stronę.
McSlowianin, a z kolegą czasami nie paliliście czegoś przed wyjazdem? Bo chyba wtedy znalazł bym jakieś wytłumaczenie tego co Was spotkało ;]
A tak ogólnie to lepiej chyba jechać do miasta niż na jakieś odludzie co? ;p
Monster: Szajbus to jest mój pies [Tak - dokładnie - ma na imię Szajba]. A w Policach, moim mieście. Jest jeden typek co ma ogromny dom, "amerykańskiego" Dodage picka i audi R8. Co do tematu to moim zdaniem to gość chciał pewnie jechać tylko w jedno miejsce, może jakiegoś sklepu. Było skręcić w ulicę, gdzie jest tylko koło gospodyń wiejskich to by raczej tam nie skręcił
Czarna Wołga to już przeszłość. Był Czarny Trabant, teraz pora na Czarnego Pickupa