Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Którego¶ dnia razem z kuplem je¼dzili¶my sobiê i kiedy stali¶my na ¶wiat³ach powiedzia³ mi, ¿e ten pickup jedzie za nami od dawna. Faktycznie jecha³ za nami od paru skrzy¿owañ, by³ czarny na holenderskich numerach i kiedy ruszyli¶my spod ¶wiate³ od pojecha³ za nami i na nastêpnym skrzy¿owaniu te¿. Potem wyjechali¶my na prost± drogê poza miastem, my¶la³em ¿eby siê schowaæ bo zosta³ trochê w tyle ale pe³en ogieñ i powoli znika³ w lusterku(jecha³ z 40-50). Co o tym my¶licie???
W sumie dobry pomys³ na creepypaste.
Na co?
Creepypasta - Creepypasta to krótka opowie¶æ kr±¿±ca po internecie maj±ca na celu wywo³aæ u czytaj±cego uczucie strachu. Opowie¶æ taka mo¿e przybraæ formê legendy miejskiej
A bior±c temat na serio to chyba jeste¶cie przewra¿liwieni , to nie american film , w polsce zadnego szajbusa nie staæ na czarnego picka zeby porywaæ ludzi , A na przysz³o¶æ je¶li sie boisz w takich akcjach to kieruj siê do miasta gdzie du¿o ludzi
Czysty przypadek. Kole¶ po prostu jecha³ w t± sam± stronê.
McSlowianin, a z koleg± czasami nie palili¶cie czego¶ przed wyjazdem? Bo chyba wtedy znalaz³ bym jakie¶ wyt³umaczenie tego co Was spotka³o ;]
A tak ogólnie to lepiej chyba jechaæ do miasta ni¿ na jakie¶ odludzie co? ;p
Monster: Szajbus to jest mój pies [Tak - dok³adnie - ma na imiê Szajba]. A w Policach, moim mie¶cie. Jest jeden typek co ma ogromny dom, "amerykañskiego" Dodage picka i audi R8. Co do tematu to moim zdaniem to go¶æ chcia³ pewnie jechaæ tylko w jedno miejsce, mo¿e jakiego¶ sklepu. By³o skrêciæ w ulicê, gdzie jest tylko ko³o gospodyñ wiejskich to by raczej tam nie skrêci³
Czarna Wo³ga to ju¿ przesz³o¶æ. By³ Czarny Trabant, teraz pora na Czarnego Pickupa