Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Gość
karl, tyle że wtedy każdy by chciał taki upominek, twierdząc, że on od czasu kupna siedział w garażu. A z przebiegiem jest sporo mniejsze prawdopodobieństwo że oszuka
To nie forum offroadowe, tutaj nie będzie od ilości motogodzin xD
Minął mi tydzień teatralnej schizy spowodowanej premierą nowej sztuki, tak więc wracam do zapauzowanych projektów.
Osoby chętne do rangi Długodystansowca proszę o wysyłanie na PW stanu swoich liczników. Musi być to przebieg ponad 15 000 km (o czym zadecydowało głosowanie). Proszę aby w obrębie zdjęcia znalazła się cała obudowa zegarów, oraz aby cyferki licznika były dość ostre. Wartości z indywidualnych przebiegów zostaną dodane do banera rangi Długodystansowiec, dlatego też zależy mi na jakości zdjęć.
Ej a może być taki myk że dam zdj. z licznikiem mojego drugiego moto? Nie jest to Router tylko WFMka ale mam na niej nakulane coś koło 25k ( i licznik przestał kręcić daaawno temu )
No chyba nie. bo taki moto ma sporo osob. Ja tez bym mogl sobie zrobic np mz-ty kolegi i gitara. Liczy sie Ws i jego podobienstwa
Dokładnie, nie sztuka zrobić 100 000 km Goldwingiem, za to chińskim motorowerem już owszem
Właśnie chodzi o to aby wyróżnić tych którzy na tyle dbali o swój w końcu nie najwyższej jakości sprzęt że przejechali nim tak daleko. Wytrwałość, cierpliwość, poświęcenie czasu itd.
Akcja objęte są wszelkie chińskie motorowery.
jak potrzeba jakiejś nagrody "rzeczowej" to mam w ekwipunku Steam - Tropico 4: Steam Special Edition - mogę przesłać na mejla albo bezpośrednio na czyjeś konto Steam
raczej gry steam się nie sprawdzą nie każdy gra nie każdy ma dobry net żeby te gry ze steam sciągnąć
Dokładnie, gry nie będą raczej trafnym pomysłem. Zestaw kubek i naklejka długodystansowca to byłaby dobra opcja.