Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Pomysl bardzo dobry tylko fenrise troche szkoda cb bo znowu bedziesz placil i pytanie czy na forun wszyscy sa uczciwi i kazdy rzetelnie poda swoj przebieg jezeli juz to jakas dokumentacja (zdjecie) takie zabezpieczenie przed "oszustami"
no ja zdjęć nie mam jak zrobić prawie rok bez zegarów jeździłem w polach po założeniu zegarów wbiłem tylko 300km bo padały ślimaki a teraz na rowerowym mam około 100km bo od wibracji rozłącza się w nim bateria i resetuje.
Ja tylko tak zaproponowalem nie mowie ze.kazdy tu oszukusze ale kazdy wie ze sa.tacy ludzie....
No jakaś dokumentacja musi być, tak to każdy zaraz poda że ma X tys kilometrów
ja podaję tak jak jest faktycznie ani nie mam czego się wstydzić, ani czego ukrywać
http://zapodaj.net/3f538a0059b93.jpg.html
Jakby ktoś przegapił - w tym miejscu jest ankieta:
http://www.routerws50.pun.pl/viewpoll.php?id=3154
pomysł fajny, ale włączył mi się trol i muszę zapytać... kto z was potrzebuje nagrody "długodystansowca", tylko po to żeby się dowartościować... i nie pytam tu o przebieg motoru
A kto tutaj mówi o jakimkolwiek dowartościowaniu się?
Szanuję osoby które szanują swój sprzęt, zwłaszcza jeśli jest to badziewny chiński motorower z żywotnością przewidzianą na 5000km.
Pytanie rzeczywiście "Troll level".
Kurde teraz trzeba stare zegry znalezc....
Lipa, nie załapię się bo pierwszy romet rozbity z przebiegiem 12 tys km, drugi dopiero ma 2 tys km.
Ankieta zamknięta - 1 głosem zwyciężyła opcja 15 000km.
Dziwne że nikt nie chciał oddać głosu na 200 000km.
200 tys? przeciez to bys sie nie doczekal za 20 lat tego. Nawet simsony i wsk-i nie maja tyle przebiegu Auta maja tyle z roku 2000 a samochodem sie troche wiecej jezdzi
200 000? Tyla to ja w jeden dzień robiłem, nie wspominając że moje 49 z mugenem wyścignie nawet 125 !
Trochę Troll, ale moim zdaniem te upominki powinny być dawane podłóg ilości czasu spędzonego na moto a nie ilości przejechanych kilometrów.