Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Gość
karl, tyle ¿e wtedy ka¿dy by chcia³ taki upominek, twierdz±c, ¿e on od czasu kupna siedzia³ w gara¿u. A z przebiegiem jest sporo mniejsze prawdopodobieñstwo ¿e oszuka
To nie forum offroadowe, tutaj nie bêdzie od ilo¶ci motogodzin xD
Min±³ mi tydzieñ teatralnej schizy spowodowanej premier± nowej sztuki, tak wiêc wracam do zapauzowanych projektów.
Osoby chêtne do rangi D³ugodystansowca proszê o wysy³anie na PW stanu swoich liczników. Musi byæ to przebieg ponad 15 000 km (o czym zadecydowa³o g³osowanie). Proszê aby w obrêbie zdjêcia znalaz³a siê ca³a obudowa zegarów, oraz aby cyferki licznika by³y do¶æ ostre. Warto¶ci z indywidualnych przebiegów zostan± dodane do banera rangi D³ugodystansowiec, dlatego te¿ zale¿y mi na jako¶ci zdjêæ.
Ej a mo¿e byæ taki myk ¿e dam zdj. z licznikiem mojego drugiego moto? Nie jest to Router tylko WFMka ale mam na niej nakulane co¶ ko³o 25k ( i licznik przesta³ krêciæ daaawno temu )
No chyba nie. bo taki moto ma sporo osob. Ja tez bym mogl sobie zrobic np mz-ty kolegi i gitara. Liczy sie Ws i jego podobienstwa
Dok³adnie, nie sztuka zrobiæ 100 000 km Goldwingiem, za to chiñskim motorowerem ju¿ owszem
W³a¶nie chodzi o to aby wyró¿niæ tych którzy na tyle dbali o swój w koñcu nie najwy¿szej jako¶ci sprzêt ¿e przejechali nim tak daleko. Wytrwa³o¶æ, cierpliwo¶æ, po¶wiêcenie czasu itd.
Akcja objête s± wszelkie chiñskie motorowery.
jak potrzeba jakiej¶ nagrody "rzeczowej" to mam w ekwipunku Steam - Tropico 4: Steam Special Edition - mogê przes³aæ na mejla albo bezpo¶rednio na czyje¶ konto Steam
raczej gry steam siê nie sprawdz± nie ka¿dy gra nie ka¿dy ma dobry net ¿eby te gry ze steam sci±gn±æ
Dok³adnie, gry nie bêd± raczej trafnym pomys³em. Zestaw kubek i naklejka d³ugodystansowca to by³aby dobra opcja.