Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Osobiście uważam że Router ma niewygodną kanapę, ale za to niektóre Nekeny taką wąską kierownicę niewygodną
Gość
Identyczna.
Dokładnie tak. Skoro praktycznie ten sam silnik i budowa, może poza detalami, to nie może być mowy o różnej awaryjności Jak zadbasz o sprzęt tak Ci się odpłaci.
Dokładnie, co do awaryjności tych silników to już kwestia indywidualnego podejścia, no chyba że faktycznie trafi się jakiś wyjątkowy bubel. Ja swoim seryjnym zrobiłem przeszło 16600 km i cały czas sprawdza się rewelacyjnie. Co prawda nowe serce już czeka na przeszczep, ale jest to spowodowane niewystarczającą ilością kucyków w starej seryjnej 50-tce.
A ja się bym kłócił co do osiągów. Router jest mocniejszy trochę od Nekena/Fightera/GB dlatego że ma ma wąską oponę i bodajże większe koło z tyłu. Ilekroć się ścigałem z kolegą z Routerem to mi odchodził bo u niego jest śmiesznie wąska opona. Tylko taka wada że w zakrętach dupa mu ucieka a jak zahamuje na trawie to jak po lodzie