Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
może byśmy jakiś zlot zorganizowali w woj. mazowieckim ??
To już chyba drugie lub trzecie hasło odnośnie zlotu Mazowsza na tym forum , i jakoś tak zawsze na pisaniu się kończy .... a szkoda
Jak najbardziej też jestem na tak
Do pełni sezonu jest jeszcze trochę czasu , więc może tym razem takie spotkanie się skrystalizuje
Może po prostu osoby z województwa Mazowieckiego które też chciały by wziąć udział w takim spotkaniu , niech zabiorą głos i zobaczymy ilu nas jest , może tym razem taki mały zlot uda się zorganizować
tu jest nas już 3 ja jeżdże z 5 osobami +dziewczyny to już bedzie pare osob w sobote kolejne latanko z kilkoma nowymi osobami to już z 13 osob na zlociku by było
myśle że najlepiej było by spotkać sie w wa-wie to jest kwestia dogadania żeby każdy miał blisko, my z kolegami mżemy jechać i ze 150 km na zlocik
Raczej gdzieś po środku , sprawiedliwie
w samej Warszawie mam kilka miejscówek na takie spotkanie gdzie można się czegoś napić i na spokojnie pogadać ,
Ja też Mazowieckie, tylko że okolice Mławy, czyli mam coś koło 30km do Warmińsko-Mazurskiego, to akurat mi i moim około 6ciu kolegom chętnym na zloty trochę by nie pasowało
a jak daleko możecie się najdalej wybrać ??
a co do picia na zlocie to tylko soczek, pije nie jade... chyba że przez las
Adi no tak przecież Mława nie daleko , i wcześniej nie spojrzałem że to też Mazowsze ile km masz do Warszawy?
Gabryś co do picia to poza soczkiem colą lub wodą o niczym innym nawet nie myślałem , serio
rafal to dobrze, jak patrzyłem to z mławy do wa-wy jest 126 km ale proponował bym np. Zegrze
O ..... fajnie , zalew , miejscówka nad wodą
Teraz tylko pozostaje to wszystko zrealizować
W sumie to mogę do ok.60-80km dojechać, ale chyba nie więcej, zawsze jestem otwarty i chętny na takie zloty, czas zawsze się znajdzie, a ja nie mam zbyt wielu obowiązków.
Dokładnie to 10km od Mławy w stronę południa
edit////
okolice Płońska by Wam z Wawy i okolic odpowiadały?
Ostatnio edytowany przez adi9424 (04-03-2014 20:46:15)
skoro mieszkasz 10 km od mlawy na południe to nad zegrze byś miał ok 90km to chyba nie tak daleko myśle że to było by najlepsze miejsce (woda, klimacik i wgl. ) ale to już kwestia dogadania termin bym proponował w którąś sobote, może nawet w tym miesciącu np. 29 zawsze można troche dłużej posiedzieć jak by sie ktoś uparł to nawet może sie przekimać pod namiotem a w niedziele to tak zaraz trzeba wracac bo następnego dnia do pracy/szkoły itd...
a jeszcze wracając do odległości to jak na nasze moto 90 km nie jest tak daleko ze znajomymi zrobiliśmy rundke taką spokojną 200 km w ciągu dnia ( tu godzinke, tam pół posiedzieliśmy tak że więcej siedzenia niż jazdy... ) jeżeli już byście sie bardzo uparli to do płońsk też byśmy dolecieli bo to żaden problem ale jednak już wolałbym to zegrze ale to już kwestia dogadania każdy w swoim gronie i potem napisania wyników tutaj czy jakoś tak
No akurat w tym miesiącu by było za zimno, jechać max 15km - ok, ale więcej, to nie da rasy, ludzie jest zimno Proponowałbym wstrzymać się aż będzie ciepło i wtedy pomyślimy.
90km niby mało, ale rodzice będą gadać itp itd, dla mnie nic wielkiego, żeby nie to. na mój mózg to najlepiej wybrac miejsce, żeby każdy miał +/- po równo drogi do przebycia. jeszcze wszystko zależy czy zrobię swojego bajka.