Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
mo¿e by¶my jaki¶ zlot zorganizowali w woj. mazowieckim ??
To ju¿ chyba drugie lub trzecie has³o odno¶nie zlotu Mazowsza na tym forum , i jako¶ tak zawsze na pisaniu siê koñczy .... a szkoda
Jak najbardziej te¿ jestem na tak
Do pe³ni sezonu jest jeszcze trochê czasu , wiêc mo¿e tym razem takie spotkanie siê skrystalizuje
Mo¿e po prostu osoby z województwa Mazowieckiego które te¿ chcia³y by wzi±æ udzia³ w takim spotkaniu , niech zabior± g³os i zobaczymy ilu nas jest , mo¿e tym razem taki ma³y zlot uda siê zorganizowaæ
tu jest nas ju¿ 3 ja je¿d¿e z 5 osobami +dziewczyny to ju¿ bedzie pare osob w sobote kolejne latanko z kilkoma nowymi osobami to ju¿ z 13 osob na zlociku by by³o
my¶le ¿e najlepiej by³o by spotkaæ sie w wa-wie to jest kwestia dogadania ¿eby ka¿dy mia³ blisko, my z kolegami m¿emy jechaæ i ze 150 km na zlocik
Raczej gdzie¶ po ¶rodku , sprawiedliwie
w samej Warszawie mam kilka miejscówek na takie spotkanie gdzie mo¿na siê czego¶ napiæ i na spokojnie pogadaæ ,
Ja te¿ Mazowieckie, tylko ¿e okolice M³awy, czyli mam co¶ ko³o 30km do Warmiñsko-Mazurskiego, to akurat mi i moim oko³o 6ciu kolegom chêtnym na zloty trochê by nie pasowa³o
a jak daleko mo¿ecie siê najdalej wybraæ ??
a co do picia na zlocie to tylko soczek, pije nie jade... chyba ¿e przez las
Adi no tak przecie¿ M³awa nie daleko , i wcze¶niej nie spojrza³em ¿e to te¿ Mazowsze ile km masz do Warszawy?
Gabry¶ co do picia to poza soczkiem col± lub wod± o niczym innym nawet nie my¶la³em , serio
rafal to dobrze, jak patrzy³em to z m³awy do wa-wy jest 126 km ale proponowa³ bym np. Zegrze
O ..... fajnie , zalew , miejscówka nad wod±
Teraz tylko pozostaje to wszystko zrealizowaæ
W sumie to mogê do ok.60-80km dojechaæ, ale chyba nie wiêcej, zawsze jestem otwarty i chêtny na takie zloty, czas zawsze siê znajdzie, a ja nie mam zbyt wielu obowi±zków.
Dok³adnie to 10km od M³awy w stronê po³udnia
edit////
okolice P³oñska by Wam z Wawy i okolic odpowiada³y?
Ostatnio edytowany przez adi9424 (04-03-2014 20:46:15)
skoro mieszkasz 10 km od mlawy na po³udnie to nad zegrze by¶ mia³ ok 90km to chyba nie tak daleko my¶le ¿e to by³o by najlepsze miejsce (woda, klimacik i wgl. ) ale to ju¿ kwestia dogadania termin bym proponowa³ w któr±¶ sobote, mo¿e nawet w tym miesci±cu np. 29 zawsze mo¿na troche d³u¿ej posiedzieæ jak by sie kto¶ upar³ to nawet mo¿e sie przekimaæ pod namiotem a w niedziele to tak zaraz trzeba wracac bo nastêpnego dnia do pracy/szko³y itd...
a jeszcze wracaj±c do odleg³o¶ci to jak na nasze moto 90 km nie jest tak daleko ze znajomymi zrobili¶my rundke tak± spokojn± 200 km w ci±gu dnia ( tu godzinke, tam pó³ posiedzieli¶my tak ¿e wiêcej siedzenia ni¿ jazdy... ) je¿eli ju¿ by¶cie sie bardzo uparli to do p³oñsk te¿ by¶my dolecieli bo to ¿aden problem ale jednak ju¿ wola³bym to zegrze ale to ju¿ kwestia dogadania ka¿dy w swoim gronie i potem napisania wyników tutaj czy jako¶ tak
No akurat w tym miesi±cu by by³o za zimno, jechaæ max 15km - ok, ale wiêcej, to nie da rasy, ludzie jest zimno Proponowa³bym wstrzymaæ siê a¿ bêdzie ciep³o i wtedy pomy¶limy.
90km niby ma³o, ale rodzice bêd± gadaæ itp itd, dla mnie nic wielkiego, ¿eby nie to. na mój mózg to najlepiej wybrac miejsce, ¿eby ka¿dy mia³ +/- po równo drogi do przebycia. jeszcze wszystko zale¿y czy zrobiê swojego bajka.