Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Jeśli dobrze wyspawane i założone to będzie piękny efekt
Gość
Joł, mam dla Ciebie obiecane foteczki
Ciekawe ciekawe
Dużo Cię to wyniosło ?
Gość
Zrobienie płaskowników? Nic, miałem w garażu leżeć stare zawiasy, uciąłem je odpowiednio, powierciłem otwory, pomalowałem i gitara
~Dzięki kuca , zrobie takie u siebie
*Dzisiaj kupiłem Benzynę ( huuuraaaa -.- )
*Kupiłem świecę gdyż stara miała przebicia a kolor iskry miał odcienie tęczy O.o
*Zamówiłem kranik paliwa , będzie za tydzień - Stary był bez rezerwy zapowietrzał sie O.o
-Rozmyślam zakup gaźnika PZ19 lub 20 co wy na to ?
-Planuję to orurowanie silnika , tak zwane sanki
-Myślę i dumam nad tyłem . Chciałbym moze go ładnie w żywicy zrobić , fajny plastik + ledy . Niestety moje doświadczenie w rzeźbieniu żywicą jest równe 0 godzin w symulatorze i tyle samo w praktyce
-Wydech na 75% będzie duży , srebrny mugen
-Liczniki dam chyba takie gdyż sa tańsze xD http://allegro.pl/licznik-motorower-bar … 93129.html
^ Nom. To wypowiadajcie sie . Piszcie cokolwiek i doradzajcie mi A jak ktoś chce zrobić dobry uczynek to wie co ma mi kupić
Gr ładne, chociaż kanapa mnie w GR 500 odpychała zawsze. Jakby wsadził np. od WS 50 to byłoby epickie
Mnie też namawiali, żebym się w to nie pakował, ale cóż... Motocykle przyciągają bardziej niż ludzie
No siemasz bracie A jakby inaczej , inwestuje , nie ma co inwestować ale inwestuje heh Czekam na propozycje przerobienia dupci gr`a
Monster,ja dałem pomysł,nie mam innego
Może zupełnie inną kanape kupisz?
patrzyłem jak by było z twoim pomysłem w praktyce . Zmiana wyglądu minimalna , a nawet i gorzej gdyż nie było by zaokrąglenia . Myślę inną kanapę ale żeby pasowały mocowania do ramy . No i nowa kanapa = koszta
Jaki gaźnik dałby najlepsze osiągi ? Czy jeśli dam za duży gaźnik ( powiedzmy pz32 ) to silnik będzie dobrze chodził lub miał lepsze osiagi , czy zaleje go i będzie nie do wyregulowania ?
Ostatnio edytowany przez Monster96 (29-09-2013 11:54:34)
Zaleje go, jeśli masz 72cc (nie pamiętam już jakie serducho w nim masz) to pz19 jest rozsądną granicą, ale na pz16 tez powinien chodzic dobrze, jeśli masz 110/125 to myślę że pz22 to maks (nie sprawdzałem u mnie) choć na pz19 będzie chodził też bardzo dobrze, a moje 125 chodzi jeszcze na pz16 i mocy ma tak od uja
Gość
Do 72cc idealnym gaźnikiem jest PZ22, do 110 to PZ26
Choć ja mam w moim 125 PZ19 i mocy mam niemało
Nom to pz22 się nada ? A ciężko wyregulować takiego ? myślę albo pz19/20 albo pz22 który radzicie ? bo na tym gaźniku to nie ma drzewka w wsi że wyreguluje by nie falował
Gość
PZ22 jest podobny budową, do PZ19, różni się tylko średnicą gardzieli
Ale ja bym chyba brał PZ20, bo ma większą przepustnice
Ja mam pz 20 i też mi faluje.