Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Je¶li dobrze wyspawane i za³o¿one to bêdzie piêkny efekt
Gość
Jo³, mam dla Ciebie obiecane foteczki
Ciekawe ciekawe
Du¿o Ciê to wynios³o ?
Gość
Zrobienie p³askowników? Nic, mia³em w gara¿u le¿eæ stare zawiasy, uci±³em je odpowiednio, powierci³em otwory, pomalowa³em i gitara
~Dziêki kuca , zrobie takie u siebie
*Dzisiaj kupi³em Benzynê ( huuuraaaa -.- )
*Kupi³em ¶wiecê gdy¿ stara mia³a przebicia a kolor iskry mia³ odcienie têczy O.o
*Zamówi³em kranik paliwa , bêdzie za tydzieñ - Stary by³ bez rezerwy zapowietrza³ sie O.o
-Rozmy¶lam zakup ga¼nika PZ19 lub 20 co wy na to ?
-Planujê to orurowanie silnika , tak zwane sanki
-My¶lê i dumam nad ty³em . Chcia³bym moze go ³adnie w ¿ywicy zrobiæ , fajny plastik + ledy . Niestety moje do¶wiadczenie w rze¼bieniu ¿ywic± jest równe 0 godzin w symulatorze i tyle samo w praktyce
-Wydech na 75% bêdzie du¿y , srebrny mugen
-Liczniki dam chyba takie gdy¿ sa tañsze xD http://allegro.pl/licznik-motorower-bar … 93129.html
^ Nom. To wypowiadajcie sie . Piszcie cokolwiek i doradzajcie mi A jak kto¶ chce zrobiæ dobry uczynek to wie co ma mi kupiæ
Gr ³adne, chocia¿ kanapa mnie w GR 500 odpycha³a zawsze. Jakby wsadzi³ np. od WS 50 to by³oby epickie
Mnie te¿ namawiali, ¿ebym siê w to nie pakowa³, ale có¿... Motocykle przyci±gaj± bardziej ni¿ ludzie
No siemasz bracie A jakby inaczej , inwestuje , nie ma co inwestowaæ ale inwestuje heh Czekam na propozycje przerobienia dupci gr`a
Monster,ja da³em pomys³,nie mam innego
Mo¿e zupe³nie inn± kanape kupisz?
patrzy³em jak by by³o z twoim pomys³em w praktyce . Zmiana wygl±du minimalna , a nawet i gorzej gdy¿ nie by³o by zaokr±glenia . My¶lê inn± kanapê ale ¿eby pasowa³y mocowania do ramy . No i nowa kanapa = koszta
Jaki ga¼nik da³by najlepsze osi±gi ? Czy je¶li dam za du¿y ga¼nik ( powiedzmy pz32 ) to silnik bêdzie dobrze chodzi³ lub mia³ lepsze osiagi , czy zaleje go i bêdzie nie do wyregulowania ?
Ostatnio edytowany przez Monster96 (29-09-2013 11:54:34)
Zaleje go, je¶li masz 72cc (nie pamiêtam ju¿ jakie serducho w nim masz) to pz19 jest rozs±dn± granic±, ale na pz16 tez powinien chodzic dobrze, je¶li masz 110/125 to my¶lê ¿e pz22 to maks (nie sprawdza³em u mnie) choæ na pz19 bêdzie chodzi³ te¿ bardzo dobrze, a moje 125 chodzi jeszcze na pz16 i mocy ma tak od uja
Gość
Do 72cc idealnym ga¼nikiem jest PZ22, do 110 to PZ26
Choæ ja mam w moim 125 PZ19 i mocy mam niema³o
Nom to pz22 siê nada ? A ciê¿ko wyregulowaæ takiego ? my¶lê albo pz19/20 albo pz22 który radzicie ? bo na tym ga¼niku to nie ma drzewka w wsi ¿e wyreguluje by nie falowa³
Gość
PZ22 jest podobny budow±, do PZ19, ró¿ni siê tylko ¶rednic± gardzieli
Ale ja bym chyba bra³ PZ20, bo ma wiêksz± przepustnice
Ja mam pz 20 i te¿ mi faluje.