Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
ładnie ale na seryjne felę wejdą takie laczki ?
Gość
Na przód tak, na tył max 120/90.Kazek ma całe zawieszenie z kołami, hamulcami itp. z NSR.
/90 to wysokość tak ? Jaka wysokość jest najlepiej wybrać ?
Ahh nudziłem się wiec porysowałem w Ps jak zumico bd wyglądało finalnie Na rys. nie ma tylko kiery (M) oraz zegarów
Dobra panowie , zrobię małą aktualizację
Założyłem tylna lampę z błotnikiem , wyregulowałem oba hamulce , wyprowadziłem moto z domowego warsztatu ponieważ robi sie ciepło a moto jest juz w stanie " do jazdy " . Zrobiłem dwie focie jak to wygląda i chwilkę pojeździłem by ogarnąć jak wszystko pracuje : - Jest zajebiście tylko silniczek musze dać 110 i będzie cudo , dźwięk jest piękny
no to teraz 2 fotki dla was :
a tu mordzia moja i gr`a
Piszcie i komentujecie (P.S - macie propozycje na umocowanie rejestracji ? na tym daszku pod lampa nie wyglada zbyt dobrze
Widzę, że zostały Ci aby zegary do kupienia. Przyznam szczerze, że ten tył mi się podoba (no oprócz Mugena, to tylko moje zdanie, najważniejsze, żeby się Tobie podobało) taki możesz zostawić
Rozumiem, że tablica jest nieczytelna jak ją do tego przymocujesz?
Adi : Miło że się podoba . Nic już nie zmieniam w tylnej cześci motocykla , ogólnie nic z wyglądu sie niezmieni jedynie dojdą zegary , kierownica M , rura wydechowa będzie owinięta a bak , błotnik i boki pomalowane na czarno Naklejek nie będzie żadnych , może jedna na tył na siedzenie pod napisem ZUMICO chce dać cafe racer . Mugen to bardzo ostra sprawa i wiem o tym no ale dźwięk jest poezją a wygląd też może być
.
Tablica jest w miarę czytelna na tym daszku ale bardzo nie ładnie wygląda ( jest szersza i dłuższa niż ten "błotnik"
Panowie Pomóżcie z tą tablica rejestracyjną , chce by zumico mogło już jeździć po ulicy a bez blachy to ciutke nie bardzo . Walcie i sypcie pomysłami gdzie i jak dać blachę , BŁAGAM
Mina zawodowego mordercy
Jakby ten pojazd był niższy to by pasowała z boku jak w niektórych chopperach ale tak to ciężko.
Na plecach wozić
No widzisz, było myśleć wcześniej :-) Kawałek wygiętej blachy tak jak ktoś tutaj już robił i przymocować do tego
na plecach zawsze jakieś wyjscie xD
No tak było myśleć ale waleciało mi z głowy i benc trzeba teraz coś wymodzić . O jaką dokąłdnie wygieta i gdzie zamontowaną ci chodzi ?
Fenrise : No jak nie jak tak , zawodowy Killer .
Myślę własnie nad taka na boku ale nie wiem
Monster na następnej focie uśmiechnij się więcej życia i entuzjazmu
Co do tablicy , to z boku raczej słabo by wyglądało , gdyż tak jak Fenrise napisał to cecha chopperów , ale został ci kawałek błotnika z tyłu , jest jeszcze opcja na wykorzystanie go jako '' bazę '' dla tablicy , lub wywalić go do końca i sama tablica która po części robiła by za błotnik
a wg. mnie to blacha na wahaczu/przekładni to dobry pomysł w Bobberach, Skuterach i wszelakich Customach. A twój właśnie jest takim cafe racerem - customem więc będzie całkiem fajnie to wyglądać Przyłóż na próbę i zobacz po prostu
Gość
Łeee pier*olicie, w cafe pasuje blacha na wahaczu, więc tam ją zamontuj