Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Kruciec wydaje się być taki sam , może ja mam jakoś inaczej ramę złożoną bo kurde do głowy mi nic innego nie przychodzi
Jutro szczelę fotki bo dziś już nie chcę nic grzebać.
EDIT :
Fotka gaźnika dla porównania z zapałkami i głowicą 50cc
P.S proszę nie krytykować za siatkę bo stożek wypełniony jest gąbką
http://imageshack.us/photo/my-images/52 … 15051.jpg/
Ostatnio edytowany przez AngelOfSpeed (15-08-2012 11:03:16)
Zostałem na oryginalnym gaźniku bo żebym miał się za przeproszenies zesrać nie założę go dlatego też gaźnik jest na sprzedaż 70zł + przesyłka
Szczerze nie mam co pomagać dałej 3 podkładki takie grube w uj podniosły kruciec o ok 3 cm i nie pomogło jutro wstawię foty ,ale to nic nie da ktoś chętny na gaźnik ?
Nie wejdzie ;/ nie ma szans ;/ nie wiem co jest ,ale mam jeszcze jeden problem zrobiłem już 300km na nowym cylku i postanowiłem dać mu trochę więcej gazu niż dotychczas i się rozczarowałem przy 7k+ obrotów muli go jak by nie dostawał paliwa jeżdżę na standardowym gaźniku czy mulenie to sprawa za małej dyszy?
Obracałem, gaźnik wszedł ,ale nie zmieści się stożek , odpalałem bez filtra wszystko ok przejechałem się trochę mułowato wchodził na obroty ,ale jak już wszedł to jechał ok , a na oryginalnym gaźniku go przymula ;|
Stożek mam taki duży ok 10cm długości średnica mocowania 38mm .
A masz może jakieś info do jakiego moto masz kruciec u siebie?
Tak ,ale po obróceniu krućca mam zaledwie 2-3cm luzu między gaźnikiem ,a ramą.
ok jutro na wszą prośbę zrobię fotki
EDIT:
Sory za brak fotek ,ale mam dużo roboty w domu , nie mam czasu sobie pojeździć nawet , jutro postaram się zrobić zdjęcia.
Ostatnio edytowany przez AngelOfSpeed (28-08-2012 20:14:42)