Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
siemka, mam przejechane juz 1700 km a olej nalezy wiymienic po 1500-1600 km. Czy moze sie cos stac jesli przejade jeszcze troche na tym starym oleju? Jestem na wsi, najblizszy sklep w ktorym moge kupic olej jest 40 km od wioski. Czy nic sie nie stanie jesli przejade jeszcze 40 km?
Nic siê nie stanie, gorzej jakby¶ kolejny tysi±c chcia³ zrobiæ na tym samym oleju.
Motul 10W40,Repsol,Castrol oczywi¶cie dedykowane do moto,najczê¶ciej pisze na opakowaniu 4T
U mnie 40 zeta,niewiem po ile jest w innych regionach,sprawd¼ na necie ile w twojej okolicy kosztuje
Mo¿e byæ o ile cena nie jest w okolicach 35-40 z³ za litr.Ja je¿d¿ê na Castrol Power 1 4T i nie narzekam.Kupi³em kiedy¶ w Biedronkowej promocji za 27z³/l kilka opakowañ i nie narzekam.Na Orlenie mo¿na tak¿e kupiæ olej motocyklowy z ich rafinerii i tak¿e powinien byæ w korzystnej cenie.