Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Panowie szukam dokładnie tych części w okazyjnej cenie :
karter lewy i prawy wraz ze skrzynią,wybierakiem,wałem do 110 i pompką oleju ew. może być wałek kopniaka.
Jeśli ktoś coś to zapraszam na priv jeśli nie nie będę płakał
Cały silnik 110 opierdziele jak chcesz 300km przejechane nowa głowica wął, sprzęgło całe i inne rzeczy. Pompa oleju też. Dodatkowo nowy napinacz z łańcuszkeim gratis (nie założony bo tak promocyjne kupiłem) i nowy gaźnik. 2 cylinder do 110 tez dorzucę i kilka kompletów uszczelek. 2 zębatki zdawcze w sumie też mam. Bede zmieniał na lifana więc mi sie juz 110 nie przyda. Dodatkowo mam w nim ładnie zatarte i pomalowane miejsce po pojemności silnika;p
Ostatnio edytowany przez Zib3l (15-04-2015 18:04:13)
akurat góra mam bardzo dobrą i chce ją zostawić bo mam całkiem świeżą głowice od 72 i nowy aluminiowy cylek 110 (i jeden żeliwny w zapasie) A jak z ceną?
KaZek te kartery z pompą aktualne? Wezmę je jak będą pasować do tej skrzyni: http://allegro.pl/skrzynia-biegow-4-bie … 30982.html
Chodzi głównie o łożyska I jeszcze wyczyść skrzynkę bo nie mogę wysłać ci wiadomości na PW