Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Witam. Zwracam się z pomocą do was jaki tankpad i tankbag wybrać aby pasowały do naszego routera ws 50. Proszę o linki lub nazwy. Tankbag może być używany.
Mati nazwa tematu zmieniona tak aby nikt nie musiał się domyślać
Temat przeniesiony //Rafal
Może ktoś ma taki tankbag zamontowany to niech podeśle zdjęcie zobaczę jak to wygląda
Ostatnio edytowany przez mati0505 (04-02-2015 20:26:17)
Nie wiem dokładnie o co tak naprawdę Ci chodzi, bo piszesz o dwóch różnych rzeczach. Tanppad to naklejka na bak, zakłądana zwłaszcza w ścigaczach, w celu ochronienia lakieru na baku przed zarysowaniami powstałymi z możliwości zetknięcia się zamka kurtki motocyklowej z bakiem. Tanbag jest to potocznie mówiąc torba na bak.
U mnie Router z tankbagiem wygląda tak:
Co prawda na zdjęciu jest w pełnym rynsztunku "bojowym" w długie trasy. Niestety zdjęcia samego tankpada nie mam, będę musiał zrobić w razie czego.
Swój tankbag kupiłem w Lidlu, jakieś 3 lata temu. Jest to marka "Lidlowska" Crivit. Kosztował wtedy 119 zł.
Ostatnio edytowany przez Tommy29 (05-02-2015 17:57:55)
Mi chodzi o te dwie rzeczy jak wyglądają na routerze bo chce kupić tankpada i tankbaga. Ile dałeś za owiewkę i gdzie ją kupiłeś ?
Ładny router
Ostatnio edytowany przez mati0505 (05-02-2015 19:04:17)
Dzięki wielkie. Owiewkę kupiłem u siebie w sklepie z motorowerami i skuterami, ale niestety już została połamana. Niewykluczone że jeszcze kiedyś taką zamontuję. Kosztowała 130 zł. Na razie jeżdżę bez owiewki aktualne zdjęcie gdzieś jest, bo mam nową lampę (fabryczna ucierpiała mocno podczas wypadku)
To naprawdę miło że komuś się podoba, bo większość osób uważała że ta szyba to chybiony pomysł.
U mnie tankpad wygląda tak. Jest to własnoręczna wycinanka z carbonu Można kupić podobne, moim zdaniem ogółem mówiąc są one fajne
i z innego ujęcia
Ostatnio edytowany przez adi9424 (05-02-2015 20:18:23)
Tommy29 napisał:
To naprawdę miło że komuś się podoba, bo większość osób uważała że ta szyba to chybiony pomysł.
Oj nigdy Ci tego nie napisałem , ale masz najbardziej oldscoolową owiewkę. ZAZDROSZCZĘ.
Niestety teraz to już nie ma czego zazdrościć szyba poszła w kawałki a za nią fabryczna lampa. Lampa została wymieniona a niestety szyba musiała zostać usunięta. Chociaż nie wykluczam że jeszcze kiedyś może wróci do mojego Routera
Postanowiłem zrobić zdjęcie mojego tankpada, może komuś się spodoba wzór i zrobi podobny
Ostatnio edytowany przez Tommy29 (15-02-2015 14:31:40)
strzałki od migaczy i "trąbka-klakson" wytarte do "czarności" :-)
Patrząc na to jaki ma przebieg Tommy , to w sumie raczej chyba nic dziwnego
Zapewne efekt jazdy w rękawiczkach i kiepskiej jakości grawery z symbolami wykonne przez Chińczyków
Beikus , pogratulować bystrego oka w wychwytywaniu detali z drugiego planu
Ja się obawiam że to nie tyle wytarte od jazdy w rękawiczkach tylko po prostu farba zeszła od słońca. U mnie Router stoi pod chmurką i jest narażony na wszelkie warunki atmosferyczne. Pomijam już jakość chińskiego wykonania.