Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Chcê nagrywaæ filmy z moich podró¿y w tym sezonie tylko nie wiem gdzie zamontowaæ telefon mo¿e wy dacie jakie¶ pomys³y moja propozycja to na zbiorniku co o tym my¶licie. nagrywa³ bêdê telefonem bo dobrze nagrywa on filmy.Zastanawiam siê nad kupnem kamery sportowej muj fundusz to 150 z³ macie mo¿e jakie¶ na sprzeda¿?
Kamerka by³aby dobrym pomys³em chyba GOglever ( podobna nazwa ) mie¶ci siê w tych pieni±dzach, je¶li jednak chcesz nagrywaæ telefonem to my¶la³bym o przyssawce takiej jak w samochodach do szyb jecz mocowana do baku tylko nie wiem czy by to utrzyma³o telefon ja bym stawia³ na kamerkê
Dok³adnie jak kolega wy¿ej napisa³.Kamerka w tej kwocie to jedynie goClever albo Manta.Ostatnio widzia³em w tesco za 119 z³ do amatorskich filmików jak najbardziej.Popatrz te¿ na rozdzielczo¶æ bo mo¿na kupiæ badziew który nagrywa ale po wrzuceniu na kompa widaæ rozmyty obraz.Za t± sume mo¿na co¶ wybraæ tylko nie licz na mega wypas hehe.Pozdro i udanego zakupu.
Ja widzia³em ostatnio w popularnych marketach chiñskich kamerkê za 100z³ niby nagrywa³a w HD i na wy¶wietlaczu to co nagrywa³a by³a w bardzo ³adnej jako¶ci jednak nie mog³em jej odnale¼æ na internecie, choæ gdybym mia³ wybieraæ to raczej bra³bym co¶ sprawdzonego jak Goclever
Fajnie jest zrobiæ stela¿ pod telefon z p³askownika, jakis futera³ od telefonu przez blaszku i ziperki (u mnie to by³ drut ).
My¶lê, ¿e pomys³ by³ dobry, tylko estetyka do poprawienia, ale i tak ten stela¿ przerobiê pod aparat, który jest niepotrzebny