Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Jak wejdzie, a wątpię, to wejdzie też na manuale. Kompletnie nierzeczywiste jest wprowadzenie uprawnień na automaty 125, bezsens.
no właśnie automat to nie opłacało by sie bo co, skuter :O chociaż podoba mi się aprilia leonardo 125
aprila? a te maxi skutery wielkie toto jak choppery,,, i zajebiście wygodnie się nimi jeździ wiem bo próbowałem. ale nnie ta frajda co z biegówek
aprilia fajnie się zbiera, te maxi też spoko są , ale tak jak powiedziałeś to nie to samo co biegówki
Gość
patrykos, bez obrazy, ale podniecasz sie tym prawem, a znając życie i myślenie gimba i tak sobie nic nie kupisz, nawet jeśli by to weszło.
KucaQ ja nic nie kupię bo to trzeba mieć prawo jazdy kat.B co najmniej 3 lata, ale tata kupi na 10000% jak to wejdzie ^^
Też o tym myślę. Mam "B" więcej niż trzy lata
Skuter to siara ale jak mam bez wydawania ponad tysiaka se jeździć to zmienia moją perspektywę.
Są różne skutery 125, i to daje radę.
http://youtu.be/QPYGTeNi0H8
no mi w tym roku 5 wskoczy jak mam B, więc też bym pośmigał jakimś większym moto... ale został bym przy Naked Bike, szlifierki mają złą opinię, chopperka wole mieć "na starość" a teraz takie cóś żeby śmigać po mieście i czasem gdzieś we 2 (z Plecakiem <3) na pikniki...
ta honda pcx 125 niczego sobie
Gość
Szlifierki mają złą opinie, bo z reguły nieodpowiednie osoby je dosiadają. Vanrael, skończ w końcu oceniać coś po stereotypach, bo mnie to strasznie przytula się, kiedy mówisz o czymś, a nawet tego nie doświadczyłeś..
"Lubie choppery, ale se nie kupie, bo stare dziadki tylko nimi jeżdżą." albo "Na przecinaka nie wsiądę, bo to motocykl tylko dla debili."
Na usta targnie się pytanie - czemu jeździsz chinolem, skoro ma tak słabą opinię wśród setek tysięcy ich użytkowników?
GNLS1910 napisał:
Kampania wyborcza Myśle że nigdy takie coś nie wejdzie w życie niestety.
Ale takie coś jest w Niemczech chyba?
No to jak wygra właściwa partia to tak będzie.
Bo w Polsce wszystko ma być jak w Niemczech ...oprócz zarobków
KucaQ szlifierki mają złą opinię nie tylko temu że debile ich dosiadają. do ich prowadzenia trzeba mieć spore doświadczenie i potrafić ogarnąć taką maszynę. wiem bo jeździłem cbr'ką 600 i jak z niej zlazłem to myślałem że nie mam nóg, trząsłem się ze strachu. fakt fajnie się zapierdala, ale to też trzeba umieć
choperki są fajne i nic do nich nie mam, celowo napisałem starość w cudzysłowiu , ale w mieście są mało praktyczne przez swoją słabą zwrotność i (bardzo często) szerokość temu wole sobie zostawić marzenie o choperku na wiek ~40 gdy nie będę co rano przepychał się w korkach żeby dojeechać do pracy.
jeżdżę chinolem bo jest łatwy w obsłudze i daje frajdę z jazdy. nigdy nie fascynowały mnie szlifierki ani crossy, jakoś bardziej podobają mi się Nakedy choppery i cruisery
Ostatnio edytowany przez Vanrael (29-04-2014 22:33:53)
Gość
Remo, i prócz dróg
Vanrael, ja jak się przejechałem NSR kumpla i na trójce miałem 120, to przy schodzeniu nogi miałem z galarety, ale zwykle, jeśli ktoś rozumny dosiada takiego sprzęt, to i olej w głowie ma.
Dobra tam nieważne, wczoraj miałem trochę zły humor i dlatego tak wybuchłem
Co do chopperka, planowałem na A sobie kupic R6, ale chyba trochę ona poczeka i sobie kupię jakiegoś typowego chopperka z mega długim przodem i w kopytko niskim zawieszeniem
nie no ja kiedyś się po parkingu kręciłem Virago kumpla... jego ojciec kupił rocznik 89 podajże.. i przez 5 lat remontował... wsadził silnik 1,5l od harleya jakiegoś i dał dłuższy widelec... wogóle zrobili we 2 zajebistą maszynę... ale promień skrętu to to miało jak ciężarówka, a i szerokością dorównywało maluchowi prawie... ale fakt faktem jak zajeżdżał tym pod szkołę to mało co szyby z okien nie wypadały
no dobra koniec offtopa ;P co do prawka.. jakoś po pierwszych wiadomościach, i burzy wokół tematu wszystko nagle ucichło... zwyczajna kiełbasa przedwyborcza... a szkoda