Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
siemano,
od ponad dwóch tygodni jestem właścicielem chopperka o pojemności 110, przerobionym na cruisera. motorek jest bardzo doinwestowany, a to za sprawa byłego właściciela kucaqa.
niestety pod koniec uzytkowania strasznie ja zaniedbał i jest kilka rzeczy do zrobienia, ale mysle że sie z tym uporam w miarę szybko.
narazie mam tylko 1 zdjęcie z drogi do domu zaraz po zakupie, nic nowego narazie nie pstryknąłem, może póxniej cos ogarnę, narazie chopperek jest rozebrany w celi naprawy uszkodzonych elementów
łapcie foto
Tak tak tak .... Prosze cię kucaq , czy ty naprawdę robisz wszystko to co kazek ? Opinie o tym moto znasz zarówno moją jak i całego tego forum ...
Yhym tylko na fp nie ma wzmianki ze sprzedane a sa nowe up`y Szkoda słów ....
I adres IP też nie? Moderatorzy wszystko widzą i admini zwłaszcza
A może ten temat idzie z równoległego świata? Jeśli ten sam adres IP to by się zgadzało...
Tak to przekaz podprogowy z 7 kręgu piekła hehe
Szanowałem i bardzo lubiałem Kocaqa bo umie tuningować z gustem , jest kulturalny itp , teraz straciłem do niego szacunek bo stał się taką małpką na smyczy kazka ...
P.S Przed mod`em niczego nie ukryjesz , powinieneś o tym wiedzieć , za dobrze cię również znam i wiem że w takim stanie nie sprzedał byś kini
Nie spinaj sie kucaq albo łysy mnie to jedno jaką masz ksywe,nie patrz na innych co pierd...masz pasje i dalej to kontynuuj,pokazuj nam co potrafisz zrobić ze swoją KINGĄ o to w tym chodzi.Pozdro stary jest git.
ja sie nie spinam chce tylko usunac temat
monster ja tez cie lubilem popieralem nawet twój projekt mimo ze wszyscy uwazali ze robisz wioche ale niestety z czasem na prawde zaczales ja robic. a przestalem cie lubic bo zaczales mnie nazywac maskotkom kazka. wybacz stary ale nie toleruje ludzi którzy mnie podporzadkowuja komus.
Ortografia ziomm
Ostatnio edytowany przez kucaq (17-11-2014 20:15:10)