Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
witam was panowie mam problem z gazem gdyz manetka wlg nie dziala ale linka jesc cala wienc odkrencam iglice i wlgi na sucho gaz chodzi z odrkecana iglica a jak skrence to z powrotem to znow nie magazu co to moze byc?
Witam Was Panowie, mam problem z gazem. Manetka w ogóle nie działa, choć linka jest cała. Gdy odkręcam iglice z gaźnika i zostawiam ją na wierzchu - gaz działa. Z kolei jak złożę ją z powrotem to znów nie ma gazu. Co to może być?
Pozwoliłem sobie przetłumaczyć ten bełkot na język Polski. Człowieku - taka pisownia to zdrada i obraza dla całego narodu. // Fenrise
Źle wkładasz iglice do gaźnika, iglica musi wejść na sam dół do gaźnika. Nie mam zdjęcia żeby Ci pokazać, pomanewruj tą iglicą tak żeby weszła cała do gaźnika, sprężyna nie może być mocno napięta, a w Twoim przypadku jak masz źle włożone to jest całkiem napięta i nie masz gazu.
miałem podobny problem jak pierwszy raz rozkręcałem gaźnik. Źle ją złożyłem i mi manetka luźno latała. Potem zauważyłem że z boku osłonki iglicy jest rowek, którym musisz dobrze trafić bo inaczej będzie Ci trzymać naciągniętą linkę gazu.
dobra dzieki dzis poprubuje to zrobic