Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Siema . Panowie szykuje mi się trasa z Sandomierza do Skarżyska-kamiennej i tu problem ze samemu tu nie bardzo jechać i nie mam na to szans . Byłaby chociaż 1 osoba która by się z mną zabrała ? Dodam że jedziemy do mojej narzeczonej która ma 3 siostry Bardzo proszę o dołączenie się do wyprawy Nie bedziemy jechac szybko więc nawet 50ccm da rade
Szkoda, że nie jechałeś tydzień wcześniej bo jechałem właśnie z Rzeszowa przez Sandomierz na Zwoleń i dalej na Warszawę to kawałek bym Ci potowarzyszył
PS: W Sandomierzu jest niezły kebab koło dworca PKP, za 12 zeta dostaje się dużą pitę, na cały dzień się można najeść
Siostry mogłyby się mojej żonie nie spodobać poza tym trochę nie po drodze :-P ale jakbyś kiedyś się kierował w stronę Chęcin to daj znać. Jak nie będę w robocie się kisic to chętnie pojeżdżę :-)
Ps. skoro jedna z dziewczyn to Twoja narzeczona to pewnie najładniejsza już zajęta :-P
AmaSoft - Okurcze nie wiedziałem ale tez roboty było dużo bo bób miałem itp . Potwierdzam , dobry kebab ten o którym mówisz to jest u mojego kolegi , również dobry jest za przystaniem bus-ów "pod bramą "
Dziurawa Podeszwa - Ano najładniejsza zajeta to racja ale pozostałe też dobre Jak będę jechać w checiny ( a będę prawdopodobnie ) to na pewno dam znać
panowie wyjazd jest 11 sierpnia . Dołączy ktoś ? Sam nie pojade ...
Wsadzę nowy silnik/cylinder to moge się z Tobą zabrać ale będę miał czas dopiero we wrześniu