Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Zapraszam wszystkich chêtnych z bili¿szych i dalszych okolic na 8 Ogólnopolski Zlot Motocyklistów nad Zalewem Sza³e ko³o Kalisza.
http://imprezymotocyklowe.pl/wydarzenia … liszu.aspx
postaram siê wstawic jakie¶ zdjêcia co ciekawszych motocykli. Dzisiaj ju¿ widzia³em jednego Customa, ale niestety zdjecia nie zrobi³em. Jak na razie mam dwa ciekawe
Chêtnie spojrzymy Du¿o uczestników?
W ubieg³ym roku by³o wiêcej maszyn. W tym roku wykupi³em wstêp na ca³y weekend na teren zlotu.
Z takich ciekawszych rzeczy to by³a prezentacja kamizelki powietrznej dla motocyklistów. Dzia³a ona ma podobnej zasadzie jak poduszka powietrzna w samochodzie. Przyznam ¿e rozwi±zanie to jest do¶æ ciekawe i na pewno mo¿e uratowaæ motocyklistê przez powa¿nymi urazami krêgos³upa.
Mam nadziejê ¿e nikt nie pogniewa siê ¿e dodajê post pod postem, ale inaczej nie bêdzie zaznaczone ¿e jest co¶ nowego, a chcê zamie¶ciæ zdjêcia ze zlotu i ma³y bonus na sam koniec Mi³ego ogl±dania i w razie czego komentowania.
Przepraszam ¿e tyle tego jest ale i tak wybiera³em niektóre.
A teraz na koniec ma³y bonusik w postaci filmiku:
View My Video
Ostatnio edytowany przez Tommy29 (25-07-2014 14:19:21)
To palenie gumy... zacnie to wygl±da ale raczej nie jest zbyt m±dre. A same maszynki ¶liczne, obejrzeæ takie unikaty to musia³o byæ co¶ piêknego.
Domy¶lam siê, ale ekipa pogotowia ratunkowego by³a ca³y czas na miejscu. Pewnie i tak robili to nie pierwszy raz. W ka¿dym b±d¼ razie do¶æ oryginalny i wrêcz dos³owny sposób palenia gumy Prawie jak Ghost Rider