Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
nawiązując do tematu nawiązania kontaktów Osobistych użytkowników z Łódzkiego - lepszej okazji ciężko znaleźć :
http://motocykle-lodz.pl/topic/6871-wio … -27042014/
Niestety mnie nie będzie na tej imprezie ale na forum łódzkim jak najbardziej jestem.
Myślę że administracja wybaczy mi konkurencyjną reklamę ale to tylko społeczność lokalna bo pod względem technicznym ..... Wodzowie są tutaj.
A ja Pozdrawiam Routerka którego jakiś tydzień temu mijałem na Rzgowskiej - róg Paderewskiego - biały Kościół
PS. Fajnie że Nas coraz więcej - ciekawe ile osób będzie zmieniał pojemność po sezonie
a czy w łodzi czasem się spotykacie?bo chętnie bym na żywo poznał osoby które użytkują oraz mają jakieś pojęcie na temat naszych motorków ,więc może jakieś spotkanie ?bo widzę że kilka osób z łodzi jest .Co wy na to termin i miejsce do ustalenia
Ostatnio edytowany przez mankers (17-06-2014 12:57:40)
W sumie to nawet ja mogę podjechać do Łodzi na mały zlot. Jestem co prawda z Kalisza, ale tras się nie boję
Witam serdecznie, tutaj Tommy29 tylko że z nowego konta. Co do miejsca spotkania to można by się spotkać na parkingu przy Manufakturze. Na pewno by się wzbudziło zainteresowanie ludzi tam chodzącym, a raczej nikomu byśmy nie przeszkali co do daty to jeszcze kwestia uzgodnienia. Mnie najlepiej będzie pasować sobota ewentualnie niedziela. Bo w tygodniu to niestety praca na 3 zmiany więc nie bardzo będzie jak się dopadować. No i sobota po nocce też raczej odpada jeśli już będą jakieś propozycje co do dnia to chętnie przejrzę i odpowiem czy dam radę przyjechać czy też nie