Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
No tyle to wiem, przecież wypukłości i ranty też są na elementach, które były obklejane ale się tego obawiam i tak, zobaczy się
No całkiem spoko wygląda. Jakie rurki? Stelaż pod kufer ten taki niby tak? Nie zakładaj, teraz jest lepiej No i nie przesadzaj z carbonem bo za dużo jak będzie to też nieciekawie
To te blaszki/blaszane boczki sobie darować? Ale jeszcze się zastanowię nad obklejeniem wlewu paliwa, musze zobaczyć jak dokładnie wygląda z bliska i już bd wiedział czy się uda, dobrze by było
Gość
Stelaż załóż, bo wygląda jak kupa. Przy takiej lampie jak mają te nowsze Bartony, w senie nie prostokątna, tylko taka z ukosa, chyba wiesz o co mi chodzi, to pasuje bez, ale teraz wygląda jakby czegoś tu brakowało i właśnie tego stelaża brakuje
Odświeżam fotki, bo tamten hosting był **ujowy i praktycznie dostałem bana za zarejestrowanie się, tak więc coś z tym trza było zrobić (dzięki KucaQ za polecenie Imgura tez go polecam teraz )
No i jeszcze choineczka
Teraz jeszcze założyłem osłonkę od sprzęgła w lepszym stanie obklejoną carbonem, jeszcze fotek nie mam i planuję za jakis czas zmienić oponę
Gość
Tył troszkę za wysoko, a poza tym bomba
Ostatnio edytowany przez KucaQ (21-05-2014 14:21:47)
Fajny przodni błotnik. Aż nie uwierzysz Adrian PODOBA MI SIĘ. Lecz tylko na błotniku pozostane może jeszcze ta tablica też spoko wygląda. Reszta jak dla mnie nie potzebne ja jestem zwolennikiem "delikatnie a fajnie"
Haha mugen Wam już nie przeszkadza?
Zielony - LIKE
Ogółem jest akurat, jedynie szkoda że te neony dwu kolorowe, lepiej jakbyś się zdecydował na 1 kolor
Ale i tak ich nie używam często, jedynie w nocy coś doświetlić, albo jak jest pochmurno, wolę używać tego:
te foto miałem na imejdżu to czemu by nie podrzucić przy okazji
Może jeszcze w lato router dostanie nowy lakier coś ala kawasaki, a carbon zostanie, to w sumie od tego czy się porysuje lub jakbym dostał nagłego natchnienia
Konrad - uwierz to jest lekko To co zaobserwowałem, to to że w Yamahę czy coś tego typu trzeba włożyć w tuning ponad 1500 czasami, nie mówiąc o mechanice na markowych częściach, a w chińskie coś za 500zł nawet można przerobić po całości, wystarczą chęci, a części tanie, tak więc ja z tego korzystam zwłaszcza że router jeszcze ma mi posłużyć
Zielony napisał:
Haha mugen Wam już nie przeszkadza?
Nie ma sensu juz dyskutowac na ten temat.
Adrian. Ludzie sa poprostu tacy którzy maja nie polkolei w głowie dając tyle kasy na moto albo są zarąbistymi maniakami lecz wtedy jest na bank że im to wychodzi genialnie.
Gość
Zielony, nie przeszkadza, bo sie dobrze komponuje.
W końcu ktoś to powiedział
Fotki z poprzedniego hostingu nie działają. Ja to mam zapłon
Też już to wiem, jak będę miał troche wolnego czasu, to wszystkie odświeżę na inny dobry hosting
Przy okazji: szykuje sie chyba 140cc u mnie za jakiś czas