Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Przed chwilą na fb zobaczyłem to zdjęcie i zastanawiam się co oni mu robili że rama pękła https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph … 9644_n.jpg
Gość
Szybka jazda po dziurach, jazda na kole i żadna chińska rama temu nie sprosta.
ja bym obstawiał stunt... choć jak by się zastanowić jeśli ktoś próbuje cross/enduro takim sprzętem to też możliwe.
Takie rzeczy tylko u mnie na Czajna Pałer xD
Bardzo prosto takie coś zrobić, wystarczy trochę poskakać, pogumować, kilka mocnych uderzeń przodem o glebe i mamy 2 częściowego Routera Chociaż pare razy uderzyłem przodem o glebe, z 2 razy oderwałem się od gleby z lądowaniem na przód i jakoś nic się nie zapowiada że przód mi odjedzie To jest china więc duże szanse że wada fabryczne, czegoś nie dospawali żółtki i wystarczy
LOL nwm czemu mi to skojarzyło się z urwaną głową... a poza tym to ma chyba odcięte bo ta górna część ramy nie ma nawet małego wgniecenia tylko tak jakby kątówką ktoś odciął a sanek i tak nie miał...
Ostatnio edytowany przez EuforiA (17-05-2014 09:49:54)
KucaQ napisał:
Szybka jazda po dziurach, jazda na kole i żadna chińska rama temu nie sprosta.
Na forum Zetki 50 twierdzą że w Zetce 50 rama jak i cały motorower jest hiper,super och ach,nie psuje się itd.Wytrzyma silniki 125,150 250 ba nawet i 300 cm. bo to jest Romet Zetka itd.Tyle tylko że ktoś zauważył że ramy w zetka-ch pękają pod po naporem silnika 50 cm.
Wotus , nie koniecznie
Roczniki 2011 posiadały sanki pod silnikiem
Roczniki 2012 nie posiadały
Natomiast roczniki 13, i 14 znowu zaczęli wyposażać w takowe o rurowanie pod spodem
Mówisz że Zetka nie wytrzymuje pod naporem 50cc? CRSy 50tki SWAPują na 200cc i to lata fajnie
Gość
Zapomniałem dodać - Zetka to sa najlepsze pod względem jakościowym chińczyki, jakość jest 10 razy lepsza od pierwszego lepszego chinola, a te ramy wytrzymują silniki nawet 250cc czy tam 300cc.
Gość
No i na dodatek silniki to unowocześnione jednostki Hondy CG hahaahahahaha, a tak naprawde to syf jak ch*j rama pęka od hamowania tylnym hamplem XD W 50cc to jest wrażenie, że szybciej stoje niż to jedzie i koła rozmiarami inne to już śmiech na sali.
KucaQ napisał:
Zapomniałem dodać - Zetka to sa najlepsze pod względem jakościowym chińczyki, jakość jest 10 razy lepsza od pierwszego lepszego chinola, a te ramy wytrzymują silniki nawet 250cc czy tam 300cc.
Zetka pod względem jakościowym jest średniakiem i największym mułem z wszystkich motorowerów o wyglądzie naked-a.Może to i wygląda ale nie jeżdzi.Psuje się jak inne inne pojazdy z czajna.Forum zetki nie jest wyrocznią jej jakości i niezawodności.Jak ktoś już jest napalony na moto z pionowym 139FMB to lepiej rozejrzeć się za Benzer Aston,GSR,Barton TZR.