Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Powoli, Fenrise ogarnia już silnik, ja mam dokumenty i tablice, rozglądam się za oponami, a oprócz tego mam już kilka dodatkowych gadżetów, raczej groszowe sprawy. No i szukam dobrego silnika.
Fenrise zakupił gumowy wał o średnicy 5 cm i będzie z niego rzeźbił poduszki pod silnik.
A z drugiego wałka 3 cm porobię wszelkie możliwe podkładki pod plastiki/uszczelki itd. Pochwalę się jak wyrzeźbię (:
Nie wiem jak Rafał - on ma najtrudniejsze zadanie.
Rafał , pomimo utrudnień robi wszystko żeby cała inicjatywa i mój udział w tym przedsięwzięciu doszło do skutku
Poza tym , ostatnimi czasy doszedłem do wniosku że chyba lepiej będzie jak zaopatrzę swojego routera w nowe serce
to już było by trzecie
Tyle że tym razem silnik musi mieć 6-cio cewkowy stator , zastanawiam się nad Lifanem lub Stompem 125
Myślę że w tedy taką trasę można by było zrobić z uśmiechem na twarzy
Pytam z ciekawości. Wyprawa doszła do skutku?
Będziecie podłodze przerzedzacz koło mnie (okolice Sochaczewa) To jak coś mógłbym się z wami kawałek przejechać.
Fluter1997 napisał:
Będziecie podłodze przerzedzacz koło mnie (okolice Sochaczewa) To jak coś mógłbym się z wami kawałek przejechać.
Fenrise napisał:
Od kilku ładnych lat miałem marzenie aby wybrać się motocyklem gdzieś w daleką podróż, pozwiedzać nowe rejony, poczuć "klimat" Drogi, zobaczyć kawałek świata i przeżyć wszystkie z taką podróżą związane wrażenia. (...)
Wyjazd: 5 lipca (sobota)
Troszkę się spóźniłeś...
No cóż , pomimo tego że cała wyprawa w tym roku z różnych powodów nie doszła do skutku (Może w przyszłym roku się uda)
To i tak udało się spotkać poza internetem
Co prawda nie na dwóch kołach , ale też w fajnych okolicznościach
Dzięki Fenrise za poświęcony wieczorem czas , mam nadzieję że zdążyłeś przed zamknięciem Hotelu