Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Cześć wsiem
montował ktoś z was w swoim ruciaku osłony takie jak ma fighter/neken? wg mnie fajnie to wygląda i zapełnia pustkę jaka w rutkach jest pod bakiem
ja już to sobie kupiłem, dzisiaj przyszła paczka <yupii> i będę montował, jak tylko zrobię, wrzucę zdjęcia
Ciekawy pomysł na wypełnienie tej przestrzeni
U mnie po wywaleniu fabrycznej puchy (filtr powietrza) pustka zrobiła się jeszcze większa
Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało po zamontowaniu
Wrzuć foty koniecznie ,
Aha , powiedz mi jeszcze jakiej wielkości jest ta osłona
nie wiem dzisiaj cały dien w pracy jestem, a paczka właśnie dziś dojszła ;/ ogólnie pewnie wyjdzie mi trzasnąć nadgodziny i w domu będę tak późno, że juz nic nie zrobię... ;/ a miałem nadzieję że jeszcze dziś pomontuje wszystkie rzeczy (wydałem ponad 3 paczki na pierdoły typu manetki, filtry, ciężarki tankpad, paski na koła)
Wow, czyli zapowiada się większy tuning wizualny
no kupiłem rutka, trochę zaniedbany był, ale dostałem wypłatę, więc robię go "pod siebie" jak tylko się uporam nie omieszkam się pochwalić
Vanrael , dział ''nasze sprzęty'' czeka
Najbardziej jestem ciekaw tych osłon , może i ja się skuszę
Gość
Musisz mocowania jakieś dorobić
Ja dostałem takie od kumpla razem z mocowaniami, wywiercić otwór w ramie i gra gitara
Gość
Tylko dobrze je umocuj bo lubią wpadać w wibracje i trzeszczeć
Gość
Dla zainteresowanych porobiłem fotki (nie czepiać sie o jakość)
Dwa ostatnie wyszły masakrycznie
Siatkę we wloty wkładałem ja