Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Witam otoz to czy ktoś z was myślał o takiej osłonce?
http://allegro.pl/mz-etz-150-251-250-os … 43519.html
i czy dałoby dokupic same sanki pod silnik w ws'ie bo mój nie ma a z sankami ładniej wygląda
Taka osłonka na pewno pasowała by do elementu enduro lub military
W ws-ie to już kwestia gustu , choć osobiście chyba nie spotkałem się z taką kratką w jakiś innym moto , mnie to się kojarzy z osłoną świateł w koparce
Co do sanek ( płóz ) , zakładam że chodzi ci o te rurki , samych myślę że nie kupisz ,
ale napisz do Fenrise on chyba ostatnio usuwał ,więc może jeszcze ma
no nie wiem właśnie czy fajnie by wyglądało z to osłonko.. O spoczko dzieki .
Jak ja widzę te kratki to zaraz mi się z jakimś wiejskim tuningiem kojarzy... Mam takie w Zetorze w halogenach roboczych. A po za tym skoro to jest do MZtki do do Rutera bd. wgl. pasować?
Sanki chcesz kupować? Kupić to, później wspawywać itp... jest sens? Sprzedaj tego i kup wersję z tym kawałkiem ramy i tyle
Gość
Na wsi pod remizą będzie szał z tą kratką
hehe pod remize podjade to bedą szalały laski
A mnie ciekawi jak by wyglądał z tą kratą Dużo nie kosztuje można zaryzykować, a jak by wyglądał dobrze to i może sam bym się skusił
ta ta krateczka będzie fajna tylko do militarnego wizuala... mam znajomego który jeździ MZ 250 Rat Style- celowo zapuszczony rdzą, naklejki radioactive, biohazard, bak powgniatany młotkiem. lampa opleciona konopnym sznurem, jak by na nim się trzymała...
jak dobrze dobierzesz inne dodatki to będzie wyglądał dobrze, a jak nie to wiocha.pl
kordzi mnie kupic ją 15zł w to a w to nie robi takiej różnicy
Załóż jeszcze owiewkę "Tiger". Super będzie. >.<
Ale w sumie możesz założyć i pokazać jak będzie, z ciekawości zobaczę
Gość
Za te 15zł to mógłbym sobie kupic łańcuszek rozrządu, ale wolę sobie pokombinować taniej, żeby je oszczędzić, na głupotę bym nie wydał
jak zakupie i zaloze to odrazu foty bede wstawiał KucaQ ja juz nie mam w co inwestowac wiec troche z wygladu pozmieniam a buta to on ma dobrego
Ostatnio edytowany przez M_M_K (02-04-2014 20:10:39)
Gość
K***a mam jedno zasadnicze pytanie... Skoro pyta się o sanki pod silnik to na ch** piszecie, żeby sprzedał tego i kupił ze sankami ? FUCK LOGIC !
Każdy chce doradzić dobrze żeby nie zrobił głupoty prawda?
kolega dospawywał i wyglada to lepiej niz od nowosci