Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Założyłem ten wątek licząc na to że coś może ulegnie zmianie , ale widzę koledzy że nasze posty nic nie dadzą ,taka prośba z mojej strony większość z was to pokolenie internetowe ja już mam niestety albo stety 3-jkę z przodu i nie jestem aż tak obeznany z netem jak wy, w związku z tym taki apel z mojej strony gdyby ktoś z was miał wiedzę i możliwości odnośnie założenia nowego forum to prośba do was o zrobienie czegoś w tym kierunku bo tutaj, nad czym bardzo ubolewam lepiej już chyba nie będzie, pomimo tego że znamy się tylko z pisanych przez siebie postów wielu z was darzę sympatią i nie taki koniec sobie wyobrażałem tym bardziej że każdy z nas ma to fajne moto jakim są nasze routery , mam nadzieję że będziemy mogli jeszcze sobie kiedyś wzajemnie pomagać na NASZYM nowym forum wolnym od idiotów, w co bardzo wierzę...
DON teraz jeszcze słówko do ciebie, pewnie się zdziwisz Dominik ale jakoś tak się dziwnie składa że mam rodzinę w Szreniawie i co byś powiedział na ''mały'' ogólnopolski zlot routerów u ciebie tam na miejscu przecież jesteś adminem forum naszych maszyn powinieneś być dumny co ty na to ?
Gość
Nie ma sprawy! :] Ale której Szreniawy bo w moich okolicach są 3 Szreniawy
Gość
Jak ja nic z nim nie robie!
Gość
Zbanowałem thobiego i BlackTurbos! :] Thobi sam powiedział że tu i tak nie wróci a BlackTurbos tez nie :]
Gość
Konrad dostał bana za reklamę! NA KAŻDYM FORUM BY GO OD RAZU DOSTAŁ!
Moto wie za co dostał bana!
A Volumne mogę odbanować jeśli chcesz :]
Wybaczcie że to odkopałem , ale nawiązując do swojego pierwszego postu w tym temacie cyt: ''czytając wczorajsze wpisy na chatboxie '' , muszę się powtórzyć , ktoś o tym temacie coś właśnie wczoraj napisał i jakoś tak mi się przypomniało , tamten nieszczęsny okres mamy już za sobą , są na szczęście nowe władze , dzięki staraniom kogoś komu na tym zależało żeby to zmienić , myślę że wszystko idzie w dobrą stronę więc , temat już chyba do zamknięcia ,
ps:
oby nigdy więcej don-ów i jemu podobnych