Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Witam serdecznie. Mam do was ogromn± pro¶bê. Czy mo¿e mi kto¶ wys³aæ instrukcjê obs³ugi od romet router ws?? By³bym baaaaaardzo wdziêczny. Na pocz±tku wrze¶nia, gdy wrócê ze szkocji, to chcê ten motorek sobie zakupiæ I po prostu chcia³bym zobaczyæ o co biega w tym wszystkim itp;d
A i jeszcze jedno. Tak, wiem, ¿e wszêdzie o tym pisali¶cie, ale chcia³bym siê zapytaæ o dotarcie tego motorka. Jak go idealnie dotrzeæ? ¿eby pochodzi³ te co najmniej 2 lata, bo chcê zrobiæ potem A1 i w³o¿yæ do niego nowy silnik itp;))
A i ps: jestem trochê ¶wie¿y w tych sprawach, no ale zapytam;D Je¿eli ju¿ bêdê mia³ ten motor, to na samym pocz±tku muszê do niego zalaæ olej, czy ju¿ jaki¶ tam serwisowy bêdzie? I teraz najg³upsze pytanie z mojej strony;d Gdzie i jak mam ten olej wlaæ? Chodzi dok³adnie o to, ¿e w stosunku 1/10 na litr benzyny? I wlewaæ do baku?
Dziêki wielkie! Pozdrawiam serdecznie;d I liczê na wyrozumia³o¶æ;d
Chodzi ci o zdjêcia? To porobie ale jutro
Tu sie nie miesza oleju z benzyn± bo to 4T
Wrócisz ¿e Szkocji wiêc podejrzewam ¿e masz wiêcej ni¿ 18 lat czyli A1 nie op³aca ci siê robiæ lepiej zrób pe³ne A bo ceny s± takie same i odrazu bêdziasz mia³ na wszystkie motóry
A o docieraniu przeczytasz sobie w istrukcji
Router to czterosuw nie wlewasz oleju do benzyny tylko do zbiornika z olejem. A w zbiorniku olej ju¿ jest. Ten zbiornik z olejem jest z prawej strony. Poziom oleju sprawdzaj przed ka¿dym wyjazdem.
Piotr95 napisał:
Chodzi ci o zdjêcia? To porobie ale jutro
Tu sie nie miesza oleju z benzyn± bo to 4T
Wrócisz ¿e Szkocji wiêc podejrzewam ¿e masz wiêcej ni¿ 18 lat czyli A1 nie op³aca ci siê robiæ lepiej zrób pe³ne A bo ceny s± takie same i odrazu bêdziasz mia³ na wszystkie motóry
A o docieraniu przeczytasz sobie w istrukcji
To tak:d Mam 15 lat, chocia¿ chcia³bym mieæ te 18^.^ A w szkocji jestem na wakacjach u braci;));D Nie chodzi mi o zdjêcia. W³a¶nie chodzi mi o tre¶æ tej instrukcji. Bo chcia³em to wszystko przeczytaæ, bo ró¿nie bywa i mogê np. tej inst nie dostaæ;p
No okej;d to jak chcesz, to dodaj w tym temacie;)) Szuka³em tego i parê osób te¿ chcia³o to u nas na forum, ale nikt im nie da³;d Jak bêdziesz taki uprzejmy, to i oni na tym skorzystaj± ) Pozdrawiam;]
Ostatnio edytowany przez kicekakazary (07-08-2012 20:36:42)
I jak z tymi zdjêciami?
Ponawiam pytanie, czy mo¿e mi kto¶ zeskanowaæ t± instrukcjê???
Witam Wszystkich pasjonatów Routerka WS 50. Ja zakupi³em ten motorowerek synowi z drugiej rêki i niestety bez ¿adnej instrukcji. Chcia³bym ponowiæ pro¶bê poprzednika o zeskanowanie jesli kto¶ ma na tyle czasu instrukcji. Szuka³em troszkê czasu w necie ale niestety nie znalaz³em a to forum jest jedynym miejscem gdzie jest najwiecej informacji o tym sprzecie w³a¶nie. Myslê, ¿e bêdzie to z po¿ytkiem dla wszystkich posiadaczy WSa. Pozdrawiam
Zrobi³em zdjêcia i ju¿ wysy³am na serwer. Za 5 minut zrobiê edit i je wstawiê
PS: Co prawda ja mam benzer yankee, ale my¶lê ¿e nie instrukcja nie bêdzie siê mocno ró¿ni³a. Jakby by³a jaka¶ ró¿nica proszê o napisanie tu tego.
http://imageshack.us/photo/my-images/542/img033ka.jpg/
Jak chcecie to mam instrukcjê o routera , ale mogê komu¶ wys³aæ na maila bo nie umiem wrzucaæ na ¿adne serwery image itp.