Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Tak niestety jest z serwisem Rometa. Jeśli jest to jakaś błahostka to lepiej na tym wyjdziesz kupując część na własną rękę, a on niech tylko wymieni. Oczywiście wcześniej trzeba się zapytać czy mu to pasuje, bo czasem się nie zgadzają.
Mi spokojnie 80km/h poleci we 2 osoby na prostej u mnie to też zależy gdzie paliwo wleje bo jak kupie w LOTOSIE to 11k wkręca i stoi a jak na ORLENIE to ponad skale idzie a 90 samemu to spokojnie leci Mi się tylko muli jak jest zimny!
Użytkownik
Obecnie przy ok. 110km/h strefiłem i odpuściłem ze względu na kończący się łańcuch Dzięki poradzie MrGizmo dotyczącej zmiany przedniej zębatki V-max troszke się podniósł no i z przyśpieszeniem o niebo lepiej
Polecam się na przyszłość Ja przekroczyłem barierę 130km/h, ale po dostosowywaniu zębatki z innego moto. Po przekroczeniu 120 moto dziwnie zaczyna się zachowywać. Aby rozpędzić się do 130 potrzebowałem obwodnicy
Do 100 szło naprawdę sprawnie, później mocno go osłabiło, a ostatnia 10 to jak czekanie na deszcz na pustyni.
Mi jedzie około 63 km/h (72cc) zębatki to 14/52 i nie wiem dlaczego tak słabo Pomocy!