Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Gość
Witam! Słyszeliście może o Akcji Dunlopa który rozsyła darmowe Tank-pady? Jeżeli nie to już wszystko wytłumaczę : Klikacie w ten link http://www.lovedunlop.com/pl/?utm_sourc … mart_pl_12 i naciskacie po prawej stronie na dole zarejestruj sie : I tam naciskacie odpowiedzi A,C,B! Naciskacie Dalej i wypełniacie formularz Najlepiej na rodziców bo są dorośli ;] Są one w 100% darmowe ;] Mi i Keniemu już przyszedł dlatego zamówiłem jeszcze 2
Gdy będziecie wypełniać formularz NIE ODZNACZAJCIE TYCH HACZYKÓW ZIELONYCH BO WTEDY NIE PRZYCHODZĄ TANK - PADY!!!!!
I gdy pisze kod pocztowy to pod nim miejscowość ale nie domu tylko tego kodu pocztowego
LICZĘ NA ++++
Ostatnio edytowany przez D_O_N :) (25-07-2012 08:56:36)
co to za sciema?? w tym kraju nawet kopa w dupe nie ma zadarmo... Nie wchodze na to bo to rowniez dobrze moze byc trojan a ja anty nie mam P
Gość
LUDZIE! To idzie zza granicy! To nie jest z polski Kenij też tak sądził ze nie przyjdzie a jak przyjedzie to trzeba zapłacić! naprawdę dobre prawda! Przyszło i wszystko jest Okej! Uwierzcie ludzie! TO NIE JEST Z POLSKI! MI I KENIMEU PRZYSZŁO I JEST Rewelacyjnie
tak tak dziekuje nie skozystam jakos mnie nie ciagnie zeby placic jakies rachunki za jakies gowna
Gość
Twoja sprawa nie moja ;] Ja nie byłem pazerny i zamówiłem już cztery I już jeden przyszedł i nie zapłaciłem nawet złotówki
A długo ci to szło ? Nie wiem czy się nie skusić ,ale na pewno 100% za free?
Gość
Nie wiem ile szło bo zamówiłem kilka co jakiś czas JEST ON W 100% DARMOWY!!! Radzę zamówić kilka w jeden czas bo nieraz któreś zgłoszenie nie dojdzie
ale wszystkie TankPady brałeś na jeden adress?
Gość
Nic nie będę płacił ;] Nie martw się A jak by coś miało przyjść to Na email
Angel: tak wszystkie Tank-pady brałem na jeden adres Ale chodzi ci o Adres domu czy e-mail ?
Nie na email... Na górze masz napisane, że wypełniając ten formularz wyrażasz zgodę na otrzymywanie DRUKOWANEJ wersji magazynu INTOUCH. Pytanie teraz czy płatny, czy policzą sobie za przesyłkę i kilka innych pytań by się znalazło.
Gość
Ten magazyn jest darmowy bo dostajesz go razem z przesyłką z tank padem I nic już później nie przychodzi :]
To prawda, ja dostałem tank-pada i sam chciałem zrobić o tym post . Ale tak szczerze. Wstyd mi tego tank-pada wozić na baku, taki ... nie pasuje do tego moto moim zdaniem ^^. A do tego te zółte napisy .
A żadnego magazynu nawet nie dostałem. Przesyłka idzie jakiś miesiąc. przynosi Poczta polska, nie kurier. Te Ta promocja krąży już od jakiegoś roku po necie, a nadal nikt się nie skarży .
Ostatnio edytowany przez Scyzoryk (28-07-2012 19:42:51)