Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Gość
Ja również! Jak dla mnie jest Okej!
Ja tylko miałem strach z odtłuszczeniem bo to była loteria , w jednym dziadek mógł mieć Nitro a w drugim normalny XD , ale jest ok
Ostatnio edytowany przez Sturmovik (12-08-2012 13:34:12)
Gość
hahaha! Czyli dobrze wylosowałeś!
Niestety takie akcje jak robicie kończą się później niemiło. Podobnie było z darmowymi samplami elektronicznymi. Jak firmy produkujące elektronikę zauważyły, że do Polski są ściągane duże ilości darmowych sampli i sprzedawali na allegro firmy zablokowały możliwość ściągania darmówek. Tutaj będzie podobnie, niestety Polska to taki kraj... Na wszystkim zarobić i się przy tym nie orobić...
Gość
hehe! To się ciesz!
Gość
No widzisz! W pełni za darmo! I w 99% dochodzą!
Gość
drax mylisz się Wysyłają je cały czas Bo mi cały czas przychodzą Już mam ponad 10 i wszystko dochodzi
domin może coś źle zaznaczyłeś ??!
Ja zamówiłem sobie jeden ale chyba użyję @maila siostry i zamówię jeszcze jeden ;d
Gość
Ponieważ można użyć tylko jeden raz e-mail to biorę kogoś i też wysyłam
właśnie dziś dostałem takpada i powiem wam że ładny i nawet dobrze wykonany jeszcze nie przykleilem jutro to zrobie