Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
No tak zgadzam się, dużo kasy wsadzonej w silnik i fajne osiągi ma wtedy, ale to spora kasa jednak, spalanie też, ale jak mocy dużo to i spalanie ujdzie
Moc która jest tylko w rezonansie elastyczność nadal mizerna. A Prędkość może skoczy o te 20km/h a spalanie jak 2 razy większe najczęściej jest.
jechałem kolegi tzr50 to ma moc fajną, ale kto powiedział że nie można kupić tzr od razu 70cc
Nikt tak nie powiedział tak jak o spalaniu sięgającemu 5 litrów co najmniej oraz i tak dużym prawdopodobieństwie awarii a taka tzr 70 to ledmnie mojego routera robi... o ile jadę od początku równo z nim do czasu aż w rezo wejdzie.
Nie wiem jak ty jeździsz że Ci sie chinol psuje lub może na takiego trafiłeś ja przejechałem 16 000 km i zero awarii, nigdy nic nie wymieniałem oprócz oleju xd mam go rok i kilka miesięcy, dzień w dzień jeżdże i nic ja mam Benzera Yankee 72 to jest praktycznie to samo co Romek
Popieram Freshu że chyba źle trafiony router był. A przy okazji widzę że podobnie jak ja trafiłem na dobry egzemplarz ja swoim na fabrycznym silniku zrobiłem ponad 16700 km bez żadnej awarii. Teraz jeżdżę na 110tce i też się sprawdza