Największe forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj się! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŁĄCZENIA- Kliknij we mnie!!
Mam takie samo zdanie. Trzeba iść do przodu.
Jeśli myślisz o 125 to mogę polecić NSR. Niezłe wykonanie, fajne osiągi i dobry wygląd. 2 moich znajomych ma i żaden nie narzeka na nic oprócz spalania, które i tak nie jest nie wiadomo jak wielkie.
jak chodzi o nsr yo bez szalenstw spala 3,5 a jak go pogonisz to i 8 lyknie jak zalezy ci tylko na osiagach szukaj 2t a jesli chcesz zeby malo palil to 4t
Nie no bez takich. Zdrowa NSR spali 5.5 przy kacie przy jeździe bez rezo ok 3.5 kiedy byłem na zlocie dwóch kolegów miało NSR przy jeździe ok 70-80 spaliły im ok 4 litrów. Natomiast CBR 125 kolegi od 2.1 litra
no i po co mam kupować jakieś 125 jak i tak prawko muszę a1 mieć a za 1.5 roku na B idę to mi się nie opłaca, wolę kupić tzr i jeździć bez awaryjnie a nie jak tymi chinolami...
dokładnie jedne AM6 okroi wszystki chinole, i wgl. tzr. 50 ma lepszego buta niż 125cc chińskie...
70cc w tzr skroi 125 w pionie, 110cc i 120cc ale nie 50 bez przesady. 50cc w tzr skroi ale może 72 w chinolku