Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
siemano,
od ponad dwóch tygodni jestem w³a¶cicielem chopperka o pojemno¶ci 110, przerobionym na cruisera. motorek jest bardzo doinwestowany, a to za sprawa by³ego w³a¶ciciela kucaqa.
niestety pod koniec uzytkowania strasznie ja zaniedba³ i jest kilka rzeczy do zrobienia, ale mysle ¿e sie z tym uporam w miarê szybko.
narazie mam tylko 1 zdjêcie z drogi do domu zaraz po zakupie, nic nowego narazie nie pstrykn±³em, mo¿e póxniej cos ogarnê, narazie chopperek jest rozebrany w celi naprawy uszkodzonych elementów
³apcie foto
Tak tak tak .... Prosze ciê kucaq , czy ty naprawdê robisz wszystko to co kazek ? Opinie o tym moto znasz zarówno moj± jak i ca³ego tego forum ...
Yhym tylko na fp nie ma wzmianki ze sprzedane a sa nowe up`y Szkoda s³ów ....
I adres IP te¿ nie? Moderatorzy wszystko widz± i admini zw³aszcza
A mo¿e ten temat idzie z równoleg³ego ¶wiata? Je¶li ten sam adres IP to by siê zgadza³o...
Tak to przekaz podprogowy z 7 krêgu piek³a hehe
Szanowa³em i bardzo lubia³em Kocaqa bo umie tuningowaæ z gustem , jest kulturalny itp , teraz straci³em do niego szacunek bo sta³ siê tak± ma³pk± na smyczy kazka ...
P.S Przed mod`em niczego nie ukryjesz , powiniene¶ o tym wiedzieæ , za dobrze ciê równie¿ znam i wiem ¿e w takim stanie nie sprzeda³ by¶ kini
Nie spinaj sie kucaq albo ³ysy mnie to jedno jak± masz ksywe,nie patrz na innych co pierd...masz pasje i dalej to kontynuuj,pokazuj nam co potrafisz zrobiæ ze swoj± KING¡ o to w tym chodzi.Pozdro stary jest git.
ja sie nie spinam chce tylko usunac temat
monster ja tez cie lubilem popieralem nawet twój projekt mimo ze wszyscy uwazali ze robisz wioche ale niestety z czasem na prawde zaczales ja robic. a przestalem cie lubic bo zaczales mnie nazywac maskotkom kazka. wybacz stary ale nie toleruje ludzi którzy mnie podporzadkowuja komus.
Ortografia ziomm
Ostatnio edytowany przez kucaq (17-11-2014 20:15:10)