Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
witam was panowie mam problem z gazem gdyz manetka wlg nie dziala ale linka jesc cala wienc odkrencam iglice i wlgi na sucho gaz chodzi z odrkecana iglica a jak skrence to z powrotem to znow nie magazu co to moze byc?
Witam Was Panowie, mam problem z gazem. Manetka w ogóle nie dzia³a, choæ linka jest ca³a. Gdy odkrêcam iglice z ga¼nika i zostawiam j± na wierzchu - gaz dzia³a. Z kolei jak z³o¿ê j± z powrotem to znów nie ma gazu. Co to mo¿e byæ?
Pozwoli³em sobie przet³umaczyæ ten be³kot na jêzyk Polski. Cz³owieku - taka pisownia to zdrada i obraza dla ca³ego narodu. // Fenrise
¬le wk³adasz iglice do ga¼nika, iglica musi wej¶æ na sam dó³ do ga¼nika. Nie mam zdjêcia ¿eby Ci pokazaæ, pomanewruj t± iglic± tak ¿eby wesz³a ca³a do ga¼nika, sprê¿yna nie mo¿e byæ mocno napiêta, a w Twoim przypadku jak masz ¼le w³o¿one to jest ca³kiem napiêta i nie masz gazu.
mia³em podobny problem jak pierwszy raz rozkrêca³em ga¼nik. ¬le j± z³o¿y³em i mi manetka lu¼no lata³a. Potem zauwa¿y³em ¿e z boku os³onki iglicy jest rowek, którym musisz dobrze trafiæ bo inaczej bêdzie Ci trzymaæ naci±gniêt± linkê gazu.
dobra dzieki dzis poprubuje to zrobic