Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Siema . Panowie szykuje mi siê trasa z Sandomierza do Skar¿yska-kamiennej i tu problem ze samemu tu nie bardzo jechaæ i nie mam na to szans . By³aby chocia¿ 1 osoba która by siê z mn± zabra³a ? Dodam ¿e jedziemy do mojej narzeczonej która ma 3 siostry Bardzo proszê o do³±czenie siê do wyprawy Nie bedziemy jechac szybko wiêc nawet 50ccm da rade
Szkoda, ¿e nie jecha³e¶ tydzieñ wcze¶niej bo jecha³em w³a¶nie z Rzeszowa przez Sandomierz na Zwoleñ i dalej na Warszawê to kawa³ek bym Ci potowarzyszy³
PS: W Sandomierzu jest niez³y kebab ko³o dworca PKP, za 12 zeta dostaje siê du¿± pitê, na ca³y dzieñ siê mo¿na naje¶æ
Siostry mog³yby siê mojej ¿onie nie spodobaæ poza tym trochê nie po drodze :-P ale jakby¶ kiedy¶ siê kierowa³ w stronê Chêcin to daj znaæ. Jak nie bêdê w robocie siê kisic to chêtnie poje¿d¿ê :-)
Ps. skoro jedna z dziewczyn to Twoja narzeczona to pewnie naj³adniejsza ju¿ zajêta :-P
AmaSoft - Okurcze nie wiedzia³em ale tez roboty by³o du¿o bo bób mia³em itp . Potwierdzam , dobry kebab ten o którym mówisz to jest u mojego kolegi , równie¿ dobry jest za przystaniem bus-ów "pod bram± "
Dziurawa Podeszwa - Ano naj³adniejsza zajeta to racja ale pozosta³e te¿ dobre Jak bêdê jechaæ w checiny ( a bêdê prawdopodobnie ) to na pewno dam znaæ
panowie wyjazd jest 11 sierpnia . Do³±czy kto¶ ? Sam nie pojade ...
Wsadzê nowy silnik/cylinder to moge siê z Tob± zabraæ ale bêdê mia³ czas dopiero we wrze¶niu