Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
nawi±zuj±c do tematu nawi±zania kontaktów Osobistych u¿ytkowników z £ódzkiego - lepszej okazji ciê¿ko znale¼æ :
http://motocykle-lodz.pl/topic/6871-wio … -27042014/
Niestety mnie nie bêdzie na tej imprezie ale na forum ³ódzkim jak najbardziej jestem.
My¶lê ¿e administracja wybaczy mi konkurencyjn± reklamê ale to tylko spo³eczno¶æ lokalna bo pod wzglêdem technicznym ..... Wodzowie s± tutaj.
A ja Pozdrawiam Routerka którego jaki¶ tydzieñ temu mija³em na Rzgowskiej - róg Paderewskiego - bia³y Ko¶ció³
PS. Fajnie ¿e Nas coraz wiêcej - ciekawe ile osób bêdzie zmienia³ pojemno¶æ po sezonie
a czy w ³odzi czasem siê spotykacie?bo chêtnie bym na ¿ywo pozna³ osoby które u¿ytkuj± oraz maj± jakie¶ pojêcie na temat naszych motorków ,wiêc mo¿e jakie¶ spotkanie ?bo widzê ¿e kilka osób z ³odzi jest .Co wy na to termin i miejsce do ustalenia
Ostatnio edytowany przez mankers (17-06-2014 12:57:40)
W sumie to nawet ja mogê podjechaæ do £odzi na ma³y zlot. Jestem co prawda z Kalisza, ale tras siê nie bojê
wiêc ju¿ kilka osób chêtnych jest to trzeba jakies ustaliæ propozycje daty , godziny oraz miejsca noi oczywi¶cie czym nas bêdzie wiêcej tym weselej
Witam serdecznie, tutaj Tommy29 tylko ¿e z nowego konta. Co do miejsca spotkania to mo¿na by siê spotkaæ na parkingu przy Manufakturze. Na pewno by siê wzbudzi³o zainteresowanie ludzi tam chodz±cym, a raczej nikomu by¶my nie przeszkali co do daty to jeszcze kwestia uzgodnienia. Mnie najlepiej bêdzie pasowaæ sobota ewentualnie niedziela. Bo w tygodniu to niestety praca na 3 zmiany wiêc nie bardzo bêdzie jak siê dopadowaæ. No i sobota po nocce te¿ raczej odpada je¶li ju¿ bêd± jakie¶ propozycje co do dnia to chêtnie przejrzê i odpowiem czy dam radê przyjechaæ czy te¿ nie