Najwiêksze forum na temat Rometa Router WS 50 i podobnych motorowerów. Znajdziesz tutaj pomoc i przydatne poradniki. Nie czekaj, zarejestruj siê! Grupa na facebooku SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DO£¡CZENIA- Kliknij we mnie!!
Albo mi siê wydaje , albo moja jest mniejsza ,
Poza tym w tej pozycji chyba jest , dobrze widoczna
A tak nawiasem mówi±c , ca³kiem nie g³upio wygl±da sama blacha bez b³otnika , jestem pozytywnie zaskoczony
Jeszcze wiertarka pod nogami a ju¿ lec± foty
Ostatnio edytowany przez rafa³ (28-12-2013 13:58:37)
Spoko to wyglada. Wyciagles caly plastik ? czy jakos go obcinales?
Zrobisz jakiego¶ tutoriala jak to wykonaæ??
Ja zrobi³em tak:
1. Zdj±³em b³otnik z nadkolem
2. zaznaczy³em o³ówkiem kreskê gdzie mam ci±æ ( od wewnêtrznej strony idzie blaszka, ktora trzyma rejstracjê i lampê)
3. Zdj±³em wszystko co nie plastikowe (to od czego robili¶my linie ciêcia, Nale¿y odkrêciæ lampê i tablicê)
4. Przeci±³em (przyk³adowo szlifierk± kontow±, nie wiem czym tam mo¿na jeszcze xD)
5. Z³o¿yæ wszystko do kupy
rafa³: Nie wiem, ale na zdjêciu jest jaka¶ wiêksza
Ostatnio edytowany przez pawwia (28-12-2013 16:43:47)
Wygl±da dobrze,zostawi³bym jak jest
No w³a¶nie,mam to samo na manetkach i reszcie.Co i od czego to?
Czym go polerujesz? Bo b³yszczy siê jak ...;D
A to jeszcze jak go jesieni± my³em to siê tak b³yszczy do teraz. Te "z po³yskiem" to niczym, a matowe psikam plakiem do kokpitów i s± ³adnie wyczyszczone, bo jak uwalê b³otem to ci±gle je pó¼niej widaæ
Ja bym ta tablicê da³ bardziej do ty³u i lekko ni¿ej, mam podobnie, tylko ¿e zostawi³em troszkê b³otnika
jedyny minus tego rozwi±zania jest taki, ¿e w przypadku b³ota, deszczu itp - tablica bêdzie pe³ni³a rolê chlapacza czyli zbiera³a wszelki syf na swoj± wewnêtrzn± stronê... lub co gorsza bêdzie chlapaæ bezpo¶rednio na jad±cych za Tob±...
Nie powinno jako¶ specjalnie chlapaæ, bo sprawa wygl±da tak - jest "koniec ko³a" i trochê dalej jest koniec b³otnika, jakby by³o siedzenie na jedn± osobê i nie by³o zadupka wogóle, to wtedy by ostro chlapa³o (patrz wcze¶niejsze rysunki Monstera w Jego temacie, ten rysunek co narysowa³ projekt jednoosobowy)